Lovitura dată de Gheorghe Hagi de Sărbători. De la cine primește bani în 2022

Badea Violeta 25.12.2021, 20:25
Lovitura dată de Gheorghe Hagi de Sărbători. De la cine primește bani în 2022

Fanii echipei Farul Constanța primesc o veste bună chiar de Crăciun! Gheorghe Hagi a reușit astăzi, 25 decembrie, să ajungă la un acord cu o importantă companie pentru a sprijini financiar echipa de la malul mării. Iată despre ce firmă este vorba și ce mesaj le-a transmis „Regele” celor care iubesc clubul de fotbal pe care-l deține!

Veste uriașă pentru fanii clubului Farul Constanța

Gheorghe Hagi le-a transmis un mesaj de sărbători fanilor echipei de la malul mării. De asemenea, „Regele” a profitat de ocazie și și-a exprimat dorința de a aduce lângă clubul său mai mulți oameni de afaceri care pot sprijini financiar echipa de fotbal pe care o deține.

„Am devenit mai buni, mai puternici și pentru că am creat, prin programul ‘’Leaders – Farul suntem toți’’, un proiect prin care să aducem laolaltă toți oamenii de afaceri dobrogeni pentru a sprijini brandul Farul Constanța. Farul trebuie să fie al tuturor partenerilor, acționari, suporteri, conducători, antrenori, jucători, pentru a ne putea lupta de la egal la egal cu cei mai buni, cu obiectivul final de a învinge !

În 2022 ne propunem noi proiecte prin care să ne dezvoltăm și mai mult. Vom finaliza în această vară hotelul din cadrul Bazei Sportive, vom continua lucrările de extindere și construire a celorlalte terenuri de joc pentru a ajunge la un număr de 16 în total, unde cei aproximativ 800 de copii pe care îi avem să beneficieze de aceleași condiții foarte bune de dezvoltare.

Nu în ultimul rând, avem speranțe mari pentru un nou stadion, unul care să fie în concordanță cu cerințele și obiectivele pe care ni le propunem. Toate acestea fac parte din strategia noastră de a construi succesul, cu proiecte care să continue mentalitatea noastră de a fi cei mai buni”, a transmis Gheorghe Hagi, conform farulconstanta.com.

Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

O compania a semnat un parteneriat cu Farul Constanța

La scurt timp după ce „Regele” a transmis mesajul de mai sus, o importantă companie a anunțat prin intermediul rețelelor sociale că a semnat un parteneriat cu Farul Constanța. Este vorba de firma SourceLess Blockchain.

„Proiectele de succes sunt întotdeauna rezultatul ideilor inovatoare și conceptelor clare și, mai presus de toate, îndrăznețe. Și cu parteneri vizionari ca noi, drumul către succes este întotdeauna ușor.

Un parteneriat prin care construim un viitor mai bun, mai sigur, împreună cu cel mai important brand al Dobrogei, Farul Constanța, club care este principalul furnizor al naționalelor României și, de asemenea, clubul de la care s-a format Gheorghe Hagi, cel mai valoros fotbalist român din istorie și singurul român inclus de FIFA printre cei mai buni 100 de jucători din toate timpurile”, au declarat reprezentanții firmei, conform Einpresswire.

Precizăm că SourceLess Blockchain este o importantă companie din țară noastră care studiază piața criptomonedelor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...