Lovitură cumplită pentru Ungaria. S-a făcut de râs în fața întregii Europe

Mihai Roșoiu / 02.12.2020, 13:21
Lovitură cumplită pentru Ungaria. S-a făcut de râs în fața întregii Europe

Ungaria este implicată într-un nou scandal internațional. Recente informații apărute în presa occidentală vine ca o palmă pe obrazul vecinilor de la vest. Lovitură cumplită pentru Ungaria, care s-a făcut de râs în fața întregii Europe. Imaginea întregului stat a avut de suferit după publicarea detaliilor despre o petrecere de pomină la care a participat un europarlamentar maghiar.

Lovitură cumplită pentru Ungaria. S-a făcut de râs în fața întregii Europe

Jozsef Szajer, în vârstă de 59 de ani, este un eurodeputat, ce reprezintă partidul premierului Viktor Orban în structurile europene. Acesta a fost descoperit la o adevărată „orgie” consumată la Bruxelles cu puțin timp înainte de lockdown-ul impus de autoritățile belgiene. La petrecerea unde a fost surprins politicianul maghiar s-au încălcat toate restricțiile ce erau în vigoare la acel moment.

Pe lângă faptul că participanții nu au respectat regulile, au apărut și alte probleme. Presupus consum de droguri, după ce polițiștii au descoperit la fața locului pastile de ecstasy, în parlamentarul european spun că nu ar fi luat așa ceva.

Jozef Szajer, euro-deputat maghiar
Jozef Szajer, euro-deputat maghiar

Euro-deputatul și-a dat demisia din funcție

După izbucnirea scandalului, Jozef Szajer a refuzat să ofere un punct de vedere. Ulterior, după ce dovezile au fost evidente, politicianul din partidul FIDESZ și anunțat demisia:

„ Regret profund această încălcarea a restricţiilor anti-COVID. Am fost iresponsabil. Sunt pregătit să plătesc amenda prevăzută în acest caz (250 de euro – n.r.)”, a declarat bărbatul.

Apoi, bărbatul a anunțat că se retrage din Parlamentul European după implicarea acestui incident. „ Cer iertare familiei, colegilor şi alegătorilor mei”, a adăugat el, spunând că a fost o greşeală „strict personală”, fără a face alte precizări.

Orgie în toată regula la care a participat euro-deputatul

Informațiile furnizate de poliția belgiană relevă dimensiunea petrecerii la care a participat Jozef Szajer, politicianul care a făcut Ungaria de râs. Într-un comunicat oferit de autoritățile de la Bruxelles se dezvăluie ce s-a întâmplat în acea seară:

„ 25 de bărbaţi goi au fost găsiţi la etajul unui bar situat în centrul oraşului, nu departe de comisariatul central din Bruxelles. Bărbatul avea sânge pe mâini, posibil să se fi rănit în timp ce fugea”

Lovitură cumplită pentru Ungaria. S-a făcut de râs în fața întregii Europe după ce un europarlamentar a participat la o petrecere monstruoasă în plină pandemie de coronavirus. Rămâne de văzut ce măsuri, la nivel de partid. În comunicatul de marţi, Szajer a confirmat că s-a folosit de funcţia sa de eurodeputat în timpul arestării şi a explicat că a fost apoi condus la domiciliu de poliţie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI