„România va fi ocupată de trei ţări: Ungaria, Rusia şi Bulgaria”. Predicția sumbră a fost făcută de aceeași persoană care i-a zis lui Ceaușescu că o să fie ucis

Cristian Cojocaru / 21.11.2020, 17:34
„România va fi ocupată de trei ţări: Ungaria, Rusia şi Bulgaria”. Predicția sumbră a fost făcută de aceeași persoană care i-a zis lui Ceaușescu că o să fie ucis

Unul dintre cei mai apreciați călugări din România, Părintele Arsenie Boca, a lăsat în urma sa profeții cutremurătoare. Predicția sumbră precum că „România va fi ocupată de trei ţări: Ungaria, Rusia şi Bulgaria” face valuri în rândul credincioșilor și nu numai.

România va fi ocupată de trei ţări

Cinci dintre aceste profeții care nu au apărut nu au apărut în niciunul dintre volumele scrise de Arsenie Boca. Arsenie Boca a fost un martir al închisorilor comuniste, iar acesta a lăsat în urmă mai multe profeții legate de România. Deși nu a mai apucat să își vadă liberă țara, acesta a prezis mai multe evenimente cu o mare acuratețe. Atât credincioșii cât și cei cu o credință mai slabă au rămas uimiți. Duhovnicul a făcut mai multe profeții despre țara noastră. Cinci dintre aceste profeții nu au fost scrise în nici unul dintre volumele la care acesta a lucrat în trecut.

Deși nu se găsesc scrise niciunde, acestea au fost povestite de către cei cu care călugărul a stat de vorbă. Una dintre acestea a fost că România va fi ocupată de trei ţări. Este vorba despre Ungaria, Bulgaria și Rusia. Potrivit doamnei Chiș Aurelia, în vârstă de 93 de ani din comuna Boiu, județul Mureș, cu care duhovnicul a stat de vorbă, peste cei ce ne vor ocupa va veni ploaie de foc.

O cea de-a doua profeție, menționează faptul că România se va confrunta cu o mare migrație. Astfel, mulți oameni vor pleca din țară, iar de întors, foarte puțini dintre aceștia. Deși își vor dori să se întoarcp, acel lucru le va fi imposibil. În acest caz, imposibilitatea este redată de către o ”înconjurare de flăcări” a României.

Arsenie Boca a prevestit necazuri mari pentru Romania
Arsenie Boca a prevestit necazuri mari pentru Romania

Acesta a mai prevestit necazuri mari

În profeția cu numărul trei, duhovnicul ne vorbea despre faptul că asupra României se vor abate necazuri mai mari ca munții.

„Vor veni necazuri mai mari decât Munții Făgărașului. Ne-om duce la Munții Făgărașului și la dealul Prislopului să se prăvălească peste noi că nu mai putem rezista (”Atunci vor începe să spună munților: Cădeți peste noi!, și dealurilor: Acoperiți-ne!”– Lc.23, 30). Și ne-om duce la morminte să iasă afară și să intrăm noi de vii că nu mai putem rezista”.

Arsenie Boca, a prevestit o perioadă de taxe și impozite. Această perioadă se presupune a ne lăsa fără nimic, a ne lua tot.

„Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, Care este tovarășul de drum al fiecăruia, de la naștere până la moarte. Vor cădea și cei aleși. Îmi pare rău că sunteți cei de pe urmă. Vă vor cerne. Vor pune impozite, taxe și alte îngrădiri. Vor lua totul!” -Sora Septimia Manis, 81 ani, Codlea

Iată că în cea de-a cincea profeție, ni se vorbește despre căderea comunismului. O revendicare a puterii ar putea apărea din partea evreilor, mai concret Israel, țara al cărei steag are o stea cu șase colțuri, Steaua lui David.

„Zdreanța roșie, secera și ciocanul, steaua cu cinci colțuri va disparea , dar va veni steaua cu șase colțuri , anarhia și va fi vai și amar de lume”, mărturisea Cornea Elena, din Hărșeni, potrivit playtech.ro

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI