Lorena Buhnici a revenit pe rețelele sociale. Cum s-a afișat la o lună de când soțul ei, George Buhnici a provocat un adevărat scandal

Ana Anitoiu 19.08.2022, 20:47

Lorena Buhnici a revenit pe rețelele sociale, la o lună de când soțul ei, George Buhnici, a provocat un adevărat scandal. Iată cum s-a afișat soția fostului prezentator TV, după ce în ultima perioadă n-a mai fost la fel de activă pe internet.

Lorena Buhnici și soțul ei, activitate online mai redusă în urma scandalului

Lorena Buhnici și soțul ei, George Buhnici, și-au redus activitatea pe rețelele sociale în urma scandalului pe care l-au iscat. Fostul prezentator TV a făcut declarații controversate, în luna iulie, în cadrul unui interviu acordat pentru emisiunea „Xtra Night Show”, de la festivalul de muzică Neversea.

„Mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine.Si am văzut fete care arată foarte bine aici. Am văzut şi fete care nu arată bine. Si nu aş vrea să se interpreteze. Dar suntem la festival şi putem da vina pe orice.

E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele. Si aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi”, a spus atunci George Buhnici, care ulterior și-a prezentat scuzele pe rețelele sociale.

Lorena Buhnici a revenit pe retelele sociale
Lorena si George Buhnici

Cum s-a afișat Lorena Buhnici pe rețelele sociale

La rândul ei, Lorena Buhnici, care i-a luat apărarea soțului ei în acest scandal, a jignit la un moment dat o femeie care se afla pe o plajă, în costum de baie. Soția fostului prezentator TV a fotografiat-o și a numit-o „balenuță”.

„.Această balenuță rusească cu o siluetă greu de ținut în frâu a pozat pe nisipurile turcești. Sub atenta îndrumare a unui fotograf profesionist. Cred că îi vor ieși bine toate shooting-urile vara asta”, a scris Lorena Buhnici pe Facebook.

La ceva timp după ce George Buhnici și-a prezentat scuzele pe rețelele sociale, soția lui a redevenit activă pe Instagram. Pe 18 august, Lorena Buhnici a publicat o fotografie în care apare într-un lift și își acoperă fața cu telefonul. Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginea!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...