Câţi bani a costat casa inteligentă a lui George Buhnici. E specială, nu orice român își poate permite suma totală

Dumitrică Roxana 21.07.2022, 11:00
Câţi bani a costat casa inteligentă a lui George Buhnici. E specială, nu orice român își poate permite suma totală

Nu mai este un secret pentru nimeni că George Buhnici este pasionat de tehnologie. Locuință jurnalistului se numără printre cele mai inteligente case din Europa, aflându-se în top 10 mondial.

Cât de specială este casa inteligentă a lui George Buhnici

Imobilul se află în topul mondial al celor mai dezvoltate case din punct de vedere tehnologic și este cea mai inteligență locuință din Europa de Est. În urmă cu ceva timp, George Buhnici și-a prezentat casa, atât pe blog-ul său, cât și în diferite emisiuni TV.

„Mulți dintre voi m-ați întrebat cum este #casabuhnici acum, că am reușit să ne mutăm cu totul în ea. Chiar înainte de Crăciun am reușit performanța, deși încă mai avem lucrușoare cărora nu le-am găsit încă locul în casă”, povestea George Buhnici în aprilie 2018, în cadrul unui filmuleț de pe YouTube. În prezent, video-ul are peste 1,2 milioane de vizualizări.

Gafele uriase facute de George Buhnici inainte sa trimita femeile la sala. Telefonul interzis si legatura dintre desert si razboiul din Ucraina

Vila situată la Corbeanca are 170 metri pătrați utili şi este prevăzută cu un living, bucătărie, două dormitoare, un birou, trei băi și un dressing. Casa lui George Buhnici e automatizată și poate fi controlată chiar de pe telefonul mobil. George Buhnici a investit 177.000 euro în construcția si amenajarea acesteia. Calculul nu include însă și valoarea terenului pe care este construită casa.

George Buhnici, implicat într un scandal mediatic

Aflat la malul mării, jurnalistul a făcut nişte declaraţii controversate, în cadrul unei emisiuni TV.  În interviul care a iscat un adevărat scandal, vloggerul critică dur femeile „cu celulită și vergeturi” aflate în vacanță pe litoral și își lăuda soția că „arată ca o minoră”.

În urma acestor declarații, pagina de Facebook a vloggerului a fost asaltată de critici, iar derapajul a stârnit o întreagă dezbatere  pe rețelele de socializare. Mai mult, Membrii colegiului director al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării au decis să se autosesizeze cu privire la declarațiiile influencerului, care acum riscă o amendă usturătoare.

Urmăriți Impact.ro și pe