Cum îl apără Lorena pe George Buhnici. Vedeta, reacție dură după scandalul izbucnit. „Mulți nu au aflat”

Badea Violeta 19.07.2022, 13:03
Cum îl apără Lorena pe George Buhnici. Vedeta, reacție dură după scandalul izbucnit. „Mulți nu au aflat”

Lorena Buhnici sare în apărarea soțului său! Celebrul realizator de vloguri despre tehnologie, George Buhnici, se află în centrul unui scandal uriaș după ce s-a legat de siluetele femeilor care merg la plajă. Acesta a primit numeroase critici în mediul online în urma declarațiilor controversate pe care le-a făcut la televizor. Iată cum îl apără Lorena pe partenerul său de viață!

Lorena Buhnici sare în apărarea soțului său

George Buhnici este implicat într-un scandal uriaș după ce a făcut o serie de declarații controversate la adresa femeilor plinuțe care merg la plajă. Afirmațiile au fost făcute în cadrul unui interviu pentru „XNS”, emisiune difuzată de Antena 1.

Cunoscutul realizator de vloguri despre tehnologie a făcut o serie de declarații care i-au enervat la culme pe internauți, iar criticile la adresa sa au fost vehemente.

Mulți l-au acuzat pe George Buhnici de misoginism și au precizat că afirmațiile sale din spațiul public la adresa femeilor care au anumite defecte fizice au fost extrem de jignitoare.

Lorena Buhnici a intervenit în tot acest scandal, făcând câteva declarații referitoare la cazul soțului său. Partenera de viață a lui George Buhnici susține că soțul său a fost judecat greșit având în vedere că problema obezității este recunoscută chiar și de medicii din România.

„Un interviu în care informaţia clară a fost scoasă din context a dus la „priceperea” unor oameni de a ataca şi de a arăta cu degetul. Da, avem un număr mare de obezi (copii şi adolescenţi) în ţara asta şi cineva (soţul meu) a spus-o mai direct… la televizor.

Când spun medicii nu mai facem postări în social media şi nici nu mai criticăm. De fapt, nici nu auzim! Cât despre ideea de misogin… cred că mulţi nu au aflat definiţia corectă. Las un link către… subiectul corect… ca să puteţi dormi liniştite/liniştiţi la noapte”, a scris Lorena Buhnici pe Instagram.

Lorena si George Buhnici
Lorena si George Buhnici

Declarațiile scandaloase făcute de George Buhnici

George Buhnici a fost aspru criticat în urma unor declarațiilor controversate făcute la adresa femeilor care au celulită. Realizatorul de vloguri de tehnologie a ajuns la Neversea și a fost intervievat de un reporter, iar afirmațiile sale nu le-au picat deloc bine internauților.

„Am văzut și fete care nu arată bine și nu aș vrea să se interpreteze, dar suntem la festival și putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să și fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeți pe la sală, fetelor. Venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi.

Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a spus George Buhnici la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...