Loredana Groza uimeşte din nou. Celebra cântăreaţă a scos piese cu Florin Salam şi Jador

Loredana Groza uimeşte din nou. Celebra cântăreaţă a scos piese cu Florin Salam şi Jador

Una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, Loredana Groza îi uimeşte din nou pe fanii ei. Proiectul muzical dar și artiștii cu care aceasta a ales să cânte îi lasă pe toți fanii ei fără cuvinte.

Loredana Groza îi uimeşte din nou pe români

Din proiectul muzical fac parte Loredana, Jador, Florin Salam, Costi, Culiță Sterp, Baboiash, Ștefan de la Barbulești, Nicu Paleru, Adi de la Vâlcea, Jean de la Craiova și Vali Vijelie, acest grup lansând împreună ”Fericire” și Bună dimineața”. Echipa formată pentru a lansa cele două single-uri a lăsat pe toată lumea mută de uimire.

Videoclipul a reușit să strângă peste 40.000 de vizualizări la doar o oră de la lansare. În videoclip, Loredana abordează două ținute, una plină de culoare în timp ce cea de-a doua este complet albă. Cântăreața este înconjurată de toți cei 10 artiști care dansează altărui de solistă. Loredana a explicat alegerea ei de a colabora cu acești artiști.

„Muzica este iubire! Muzica este fericire! Muzica e un limbaj universal, trece dincolo de limbă, culoarea pielii, conturi în bancă… De fiecare dată am cântat cu plăcere orice gen muzical. Am fost primul artist din România care a făcut cross over cu hip hop, muzică lăutărească, folclor, gipsy music, electro, trap, reușind să scot din underground în atenția marelui public artiști și stiluri muzicale. De fiecare dată mă implic total, cu pasiune în orice proiect. Le mulțumesc fanilor mei și tuturor pentru că m-au făcut să mă simt ca o regină. Tzuki. Lori din Onești”, a menționat Loredana.

Loredana Groza a lucrat la un proiect muzical alaturi de alti 10 artisti
Loredana Groza a lucrat la un proiect muzical alaturi de alti 10 artisti

Cine se află în spatele proiectului muzical

Costi Ioniță este cel care se află în spatele acestui proiect muzical, care a reușit să obțină colaborarea surpriză cu Lordenaa Groza. Videoclipul este în regia lui Alex Ceaușu, iar aceste două piese se așteaptă să răsune de-a lungul acestei veri.

„Nu este prima dată când creez astfel de proiecte, dar este pentru prima oară când colaborăm cu Loredana. Mă bucur că a ales să fie vocea feminină de pe aceste piese. Este incredibil cum împreună am reușit să adunăm nouă combinații de generații, iar sound-ul este unul super fresh. Vă mulțumim că ne ascultați! Forță!”, adaugă Costi.

Costi Ioniță este unul dintre cei mai de succes producători din România, având în vedere că majoritatea pieselor la care acesta a lucrat, au devenit hit-uri. Piesele sunt compuse de fostul concurent la Survivor, iar Alina Manolache contribuie la rândul ei cu părțile referire la partea emoțională. Ideea care stă la bază, înglobează emoția pe care oamenii o simt în fiecare dimineață atunci când se trezesc alături de persoana iubită.

Urmăriți Impact.ro și pe