Ce prieteni are Jador printre muzicienii din România. Ce relație are cu Velea și Costi Ioniță

Daria Petrescu 04.04.2021, 11:04
Ce prieteni are Jador printre muzicienii din România. Ce relație are cu Velea și Costi Ioniță

Jador a devenit în ultimii trei ani, unul dintre cei mai apreciați artiști de manele și nu numai. Concurentul de la „Survivor România”, sezonul 2 are milioane de fani, iar în prezent, face senzație în echipa Faimoșilor, din Republica Dominicană. Chiar dacă nu mulți agrează comportamnetul interpretului, acesta are totuși foarte mulți prieteni printre muzicienii din România. Iată ce fel de relație are Jador, cu Alex Velea și Costi Ioniță.

Bogdan Mocanu și Jador sunt foarte buni prieteni

Despre prietenia dintre cei doi, s-a aflat pe vremea când amândoi au participat la „Puterea Dragostei”, de la Kanal D.

„A fost o surpriză frumoasă când s-a întors Jador în casă. Eu eram coleg cu Zănoagă şi m-am mutat imediat cu Jador. Ne-am dat seama din prima că avem aceleaşi idealuri, aceleaşi concepţii.

Bogdan Mocanu și Jador

Am crescut în medii asemănătoare, am primit aceeaşi educaţie şi, în ciuda notorietăţii, am rămas cu picioarele pe pământ. Caracterele frumoase se recunosc între ele, el e un om simplu, dar în acelaşi timp complicat, la fel sunt şi eu.

Eu nu am pe nimeni aşa apropiat în casă şi mă bucur că pot vorbi orice cu Jador, nu am nicio reţinere. Eu ştiu secretele lui şi el pe ale mele şi sunt convins că asta este o prietenie care va rezista şi după emisiune”, a declarat atunci Bogdan Mocanu pentru WOWbiz.ro

Culiță Sterp și Jador, prieteni înainte de Survivor România

Culiță Sterp și Jador sunt prieteni buni, dincolo de show-ul din Republica Dminicană. Cei doi au colaborat și pe plan muzical de mai multe ori.

„El ar vrea să fie un băiat prietenos acolo, după felul în care o arată, ar vrea să fie prietenos, dar nu are cu cine. Cred și sper să rămână în continuare (n.r. prieten) cu Culita. Pe Culiță îl cunoaste cel mai bine dintre toti. Cu Culita a avut colaborări, a cântat.

Sincer, mi se pare distant Culiță față de el. Nu știu, așa îl vad eu, dar poate el nu e așa. Dar așa îl văd eu de acasa, așa, distant. Sau poate că el nu îl cunoaște îndeajuns pe Jador. Nici Culiță nu îl cunoaște îndeajuns”, a spus mama lui Jador, potrivit KanalD.

Jador și Costi Ioniță, una dintre cele mai surprinzătoare prietenii

Costi Ioniță și Jador au o relație foarte bună. Cei doi au avut colaborări de succes pe plan muzical, chiar și înainte de participarea la „Survivor România”. Nici măcar atunci când Jador a intrat în conflict cu colegii săi din Republica Dominicană, Costi nu și-a criticat prietenul, preferând să rămână distant și să păstreze discreția. De altfel, la scurt timp după ce a părăsit show-ul, Costi Ioniță a anunțat pe contul de socializare, o nouă colaborare muzicală, împreună cu Jador, Culiță Sterp și alții.

Alex Velea și Jador au dat lovitura în 2020

Alex Velea și Jador au o relație de prietenie, dar și una profesională, neașteptat de bună. În urmă cu un an, cei doi  au ajuns nr. 1 în trending pe YouTube cu noua lor melodie, “Arde-mă, Baby”.

Alex Velea și Jador

Aproape 2 milioane de oameni au apreciat versurile,  în doar două zile de la lansarea oficială. În timpul filmărilor pentru clip, tânărul artist a făcut un vlog și, la un moment dat, i-a făcut propuneri indecente unei dansatoare.

Urmăriți Impact.ro și pe