Loredana Groza şochează din nou. Pictorial incendiar de Moş Nicolae: „Un pic de bun simț n-ar strica la vârsta ta”

Ioana Bucur 06.12.2021, 08:44

Cea mai excentrică artistă din showbiz-ul românesc nu ratează nicio ocazie de a face valuri în mediul online. Loredana Groza și-a șocat fanii cu un pictorial incendiar de Moș Nicolae. Reacțiile internauților nu s-au lăsat așteptate, unii taxând-o vehement pentru ipostazele prea îndrăznețe în care s-a lăsat fotografiată.

Cum l-a așteptat Loredana Groza pe Moș Nicolae

La cei 51 de ani, Loredana Groza arată mai bine ca oricând și nu se sfiește să își etaleze cu mândrie corpul. Iar pentru că excentricitatea nu are vârstă, jurata X Factor le servește, din când în când, celor care îi urmăresc activitatea pe platformele de social media, imagini ce sigur le cresc pulsul. Cel mai recent exemplu sunt fotografiile incendiare postate pe Facebook și Instagram în noaptea de Moș Nicolae.

Îmbrăcată într-o haină de blană de sub care se puteau vedea doar un sutien negru și o pereche de ciorapi tip plasă, aparent, fără lenjerie intimă, artista a dovedit, din nou, dacă mai era nevoie, că nu îi este teamă să șocheze. Evident, nu puteau lipsi ghetele lucioase, pregătite pentru vizita Moșului. Imaginile provocatoare au fost însoțite de o descriere scurtă: „Îl aștept pe Moș Nicolae. Ghetele sunt pregătite”.

În timp ce mulți dintre admiratorii săi au complimentat-o pentru curajul și felul în care arată, cei  mai mulți au taxat dur pictorialul pe care îl consideră prea îndrăzneț. Iată câteva dintre mesajele trimise de „fanii” Loredanei:

„Cam nereusite pozele. Te arată cu multe kilograme plus”, „Bravo Lori! Ești superbă.”, „Dezgustător. Lasă pentru bărbat să vadă, nu alții…”, „Degeaba arăți bine, lasă să te admire cine trebuie”,  „Când nu vrei să accepți că îmbătrânești faci tot felul de chestii ciudate chiar dacă nu te reprezintă…”, „Fără suparare, dar oamenii educați nu apreciază așa ceva, crede-mă. Ai avut o carieră muzicală frumoasă, încearcă să nu-ți bați joc de ea”, „Sfat de la un marinar cu experiența vietii, șterge toate pozele de genul ăsta.”, „Dragă Loredana, și la vârsta asta zici că ai 20 de ani”, „Frumoasă și sexi”.

Loredana Groza şochează din nou. Pictorial incendiar de Moş Nicolae

Secretul unei căsnicii fericite

Loredana Groza a făcut dezvăluiri despre căsătoria de 22 de ani pe care o are cu soțul său, Andrei Boncea.

„Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă.

Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc

Încerc să fiu o mamă bună, chiar dacă mi se pare cel mai greu lucru pe lumea asta! În fiecare zi învăț și încerc să devin acea mamă pe care fiecare copil și-o dorește. Uneori reușesc, alteori nu, dar important este că îmi doresc și am o fată pe care o ador și încerc să o fac fericită, și de aceea pentru mine acest rol nu e tocmai simplu. Atunci când sunt acasă, las deoparte toate problemele legate de carieră și încerc să mă dedic familiei mele, atât cât îmi permite timpul. Gătesc, fac curat, sunt gospodina ideală”, a explicat Loredan Groza, potrivit viva.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe