Loredana Groza a făcut furori pe scenă. Ţinuta transparentă a atras toată atenţia domnilor din public

Andra Daoud 29.11.2021, 08:39

Loredana Groza continuă seria aparițiilor provocatoare. De data aceasta, diva în vârstă de 51 de ani s-a afișat purtând o ținută transparentă, la un concert pe care l-a susținut pentru românii de peste hotare. Apariția sa a făcut furori atât live, cât și pe rețelele sociale, în urma apariției imaginilor.

Cum a apărut Loredana Groza pe scenă

Lori traversează una dintre cele mai îndrăznețe perioade, din punct de vedere stilistic. Nicio apariție a sa nu poate trece neobservată, fie că este vorba despre concert, emisiune TV sau o simplă postare pe Instagram.

De data aceasta, Loredana a purtat un outfit transparent pe scenă, iar domnii din public nu au rămas indiferenți. Diva a cântat la Londra, pentru românii stabiliți acolo, și nu i-a dezamăgit nici din punct de vedere muzical, nici din punct de vedere vestimentar.

Pe parcursul concertului, artista a schimbat câteva ținute, dar outfit-ul de bază și care a atras cele mai multe priviri a fost o salopetă neagră, transparentă, cu aplicații argintii. Lori a avut un body negru pe sub salopetă, dar transparența materialului i-a pus perfect în valoare formele.

Loredana și-a luat cu ea la Londra și doi dintre oamenii care o ajută să arate bine în orice situație: pe make-up artista ei preferată, Ema Uta, și pe hair stylist-ul care se ocupă de părul ei, Cozma George.

Loredana Groza a făcut furori pe scenă. Ţinuta transparentă a atras toată atenţia domnilor din public
Loredana Groza a făcut furori pe scenă. Ţinuta transparentă a atras toată atenţia domnilor din public

Loredana Groza, despre intervențiile estetice

Fizionomia și formele Loredanei s-au schimbat destul de mult în ultimul timp, iar mulți au acuzat-o pe divă că ar fi exagerat cu operațiile estetice, injecțiile cu botox, dar și cu editarea fotografiilor pe care le postează în spațiul online. Artista de 51 de ani a vorbit, la un moment dat, despre operațiile estetice și a susținut că nu are nicio astfel de intervenție.

Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme.

Dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de fața ta, sunt tratamente și proceduri noninvazive care te ajută să fii wow.

Și am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăți bine, nu e chiar ușor, povestea Lori, în urmă cu ceva timp, la Antena 1.

Urmăriți Impact.ro și pe