A îmbrăcat o rochie lungă, însă fanii au observat imediat detaliul. Loredana Groza, „regina” ţinutelor transparente

Badea Violeta 03.12.2021, 13:36

Loredana Groza nu mai are nevoie de nicio prezentare. Celebra artistă face ce face și tot în centrul atenției ajunge. Vedeta și-a surprins, din nou, fanii de pe rețelele de socializare cu o ipostază extrem de sexy. Cântăreața a purtat o rochie lungă, dar internauții au observat imediat detaliul și au taxat-o dur!

Loredana Groza, într-o ținută provocatoare

Loredana Groza, în vârstă de 51 de ani, este, fără dar și poate, una dintre cele mai nonconformiste vedete de la noi din țară. Blondina se află într-o formă fizică de zile mari și nu se ferește să poarte ținute care să-i pună în valoare atuurile.

De această dată, frumoasa cântăreață a publicat un videoclip pe Instagram în care poartă o rochie destul de lungă, dar transparentă. Jurata de la X Factor a fost filmată în timp ce defila pe covorul roșu la fel ca marile staruri de la Hollywood.

Ca de fiecare dată, Loredana Groza și-a lăsat bustul generos la vedere, dar și picioarele bine lucrate. Deși ținuta pe care o poartă artista este una de-a dreptul spectaculoasă, fanii nu s-au putut abține și au criticat-o pentru aparițiile ei, tot mai excentrice.

„Mamaie reinventată”, a fost unul dintre comentariile internauților.

De asemenea, jurata de la X Factor a primit și o serie de complimente din partea fanilor săi de pe Instagram.

„Ești absolut superbă Queen ? ❤ Te-am urmărit ieri și pot spune ca ești o adevărată artista cu o voce de aur ? Tu îmi faci zilele mai frumoase prin pozele si story-urile tale și mereu îmi aduci zâmbetul pe față ? Esti unica și speciala. Te iubesc foarte mult regina mea perfecta ?”

„Esti suprema❤️? esti mereu mai atractiva si frumoasa ? te iubesc draga mea”, au scris fanii în dreptul filmulețului publicat de Loredana Groza.

Loredana Groza, intr-o rochie transparenta pe covorul rosu 1
Loredana Groza, intr-o rochie transparenta pe covorul rosu 1

„Nicio operație estetică”

Loredana Groza pare că întinerește pe zi ce trece. Cu toate astea, vedeta neagă cu vehemență că ar fi apelat la ajutorul medicilor esteticieni.

„Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale”, a povestit cântăreața la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...