Loredana Groza, pusă la punct pe Instagram. Cum a făcut-o un internaut de ruşine pe vedetă

Ioana Bucur 09.06.2021, 10:52
Loredana Groza, pusă la punct pe Instagram. Cum a făcut-o un internaut de ruşine pe vedetă

O nouă apariție provocatoare, o nouă gafă sesizată imediat de ochii vigilenți ai fanilor. Loredana Groza, pusă la punct pe Instagram. Cum a făcut-o de rușine pe vedetă.

Loredana Groza, pusă la punct pe Instagram

Are 50 de ani, este într-o formă de zile mari și nu ratează nicio ocazie să își etaleje formele pe rețelele de social media. Când nu este ocupată cu filmările pentru Next Star sau X Factor, artista își face bagajele și fuge în câte o vacanță exotică, departe de țară. Diva muzicii românești și-a obișnuit deja cei aproape 600 de mii de urmăritori de pe Instagram cu fotografiile ei provocatoare, doar că, de data asta, fanii au taxat-o pentru un detaliu de care nu a ținut cont.

Loredana Groza, pusă la punct pe Instagram. Îmbrăcată într-un costum de baie dintr-o singură piesă, peste care poartă o cămașă lungă vaporoasă, ușor transparentă și cu imprimeu floral, jurata Next Star a făcut furori în rândul internauților. Printre mesajele în care este admirată pentru silueta perfectă s-a strecurat și un comentariu acid: „Aranjează-ți și tu sânii…Se vede aiurea…Ai făcut poza degeaba”.

Loredana Groza, pusă la punct pe Instagram
Loredana Groza, o nouă apariție provocatoare pe Instagram

„Nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta”

Loredana arată fabulos la 50 de ani, însă perfecțiunea nu se obține fără efort. Artista respectă un program strict de antrenamente fizice, de la exerciții în sala de forță, până la tenis. În trecut, vedeta mărturisea că nu a avut nevoie, până în acel moment, să apeleze la serviciile medicilor plasticieni, ritualul său de îngrijire fiind bazat pe sport, mâncare simplă și meditație.

Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic. Pentru că nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă acuză. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel. Cine mă cunoaște știe că așa e. E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine.

Dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă, meditație… E practica ta zilnică. Trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta. Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi”, conform viva.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe