Declaraţia de iubire primită de Loredana Groza de la unul dintre admiratori. Internauţii au crezut că nu văd bine

Ana Ionescu 04.06.2021, 13:58

Loredana Groza este în centrul atenției de câteva luni. Artista a început să fie foarte activă pe rețelele de socializare, unde postează imagini foarte provocatoare. Fanii sunt uluiți cu fiecare apariție a divei, care nu se jenează să se fotografieze în ipostaze incendiare, cu decolteuri adânci sau în ținute super sexy.

Ce declarație a primit Loredana Groza de la un admirator. Mulți au crezut că nu văd bine

Bineînțeles, la imagini atât de incitante, bărbații nu pot rămâne impasibili. La fiecare postare, Loredana primește mii de mesaje. Unul dintre acestea a atras însă atenția tuturor. Este scris de o persoană care pare agramată, însă adevărul este unul surprinzător.

Messesilviu este numele folosit pe rețelele de socializare de un fan al mai multor vedete. El comentează la foarte multe postări ale celebrităților autohtone și le face declarații de dragoste. În general, Messesilviu îi lasă foarte multe mesaje siropoase cântăreței Delia. Bineînțeles, fanul scrie aceste mesaje greșit, tocmai pentru a atrage atenția și pentru amuzament.

„loredana groza ești regretu vieți mele este că ești ansurata aș fi muntat și munți din loc și marea nu miar fi stat an cale ași fi alergat cinpile romine ași escalada getari reci că geata aș fi făcut orice să fiu linga tine să să fim amîndoi mereu să ne anbratisam la infinit nu să facem dragoste doar să ne plinbam șup ceru anstelat să alergam tiniundune de miini să stam antinsi an pat să ne uitam oci an oci fară să vbim niciun cuvînt să lașam tinpu să se oprească an loc și să trăim un monument de neuitat bv și te iubesc eu sunt puțin supărat”, este ultimul mesaj pe care Messesilviu i l-a scris Loredanei Groza la ultima postare a artistei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)

Messesilviu este deja cunoscut de vedete

Messesilviu este deja o vedetă și el pe rețelele de socializare. Delia i-a remarcat mesajele, iar la un moment dat, când fanul său numărul 1 i-a lăsat o declarație de dragoste și Andreei Bălan, cântăreața i-a atras atenția lăsându-i comentul „Trădare”.

Alţi fani ai vedetelor rămân pur și simplu șocați când citesc comentariile lui Messesilviu. Unii nu ştiu că de fapt el scrie pentru amuzament aceste comentarii și chiar îl critică dur pentru greșelile gramaticale. Mai mult, se pare că acum Messesilviu a intrat în vizorul celorlalți admiratori ai vedetelor și îi cer acestuia să se oprească.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Delia (@delia)

„Deci el așa vorbește sau e la caterincă? Am văzut tot lasă astfel de comentarii.

@messesilviu eu am început să lăcrimez când am citit comentariul tău! Caterincă sau nu, e fain când durează puțin!

@messesilviu ți-am înțeles cu toții conceptul de comment. Dar, get over this phase, man că nu mai e funny.

E foarte funny omul, e liber să facă ce vrea, din câte observ doar lui îi răspunde protagonista paginii deci : keep it up !!!”, sunt câteva dintre comentariile fanilor pe pagina de Instagram a cântăreţei Delia.

Urmăriți Impact.ro și pe