Reclama mascată pe care a făcut-o Loredana Groza. Nici măcar ea nu și-a dat seama

Emanuela Pană 06.06.2021, 13:39
Reclama mascată pe care a făcut-o Loredana Groza. Nici măcar ea nu și-a dat seama

Pe platourile de filmare, în casă sau pur și simplu pe stradă, Loredana Groza adoră să pozeze în ipostaze provocatoare și să își etaleze trupul perfect lucrat, spre deliciul admiratorilor. De curând, artista de 50 de ani a făcut publică o imagine inedită, care a stârnit comentarii de tipul: „am o curiozitate: când faci majoratul?“. La ce face, însă, reclamă mascată, afli în continuare.

Reclama mascată pe care a făcut-o Loredana Groza

Face ea ce face și tot în centrul atenției ajunge. Are 50 de ani, însă nu contenește să surprindă cu aparițiile ei. Loredana Groza s-a pozat acum pe stradă, în colanți extrem de mulați și o bustieră, care lasă abdomenul perfect la vedere. Fanii nu s-au putut abține și au dat iama în comentarii.

Obișnuită să „șocheze“ audiența cu aparițiile sale care mai de care mai îndrăznețe, artista a făcut iar senzație pe contul de Instagram, acolo unde a făcut și reclamă mascată la… trotinete! Probabil că nimic nu-i mai supărător decât să vezi o postare pe pagina vedetei tale preferate, care să-ți și placă, dar să nu-ți dai seama că este reclamă. Totuși, aceasta este una dintre cele mai comune practici în România.

Extravaganta cântăreață apare lângă o trotinetă electrică, disponibilă prin aplicația Uber. Imaginile de infarct i-au adus proape 12.000 de aprecieri și numeroase comentarii, precum: „jur că ai 20 de ani“; „sexy și rea“; „blondino, vii să mă iei și pe mine cu trotineta?“; „mă dai și pe mine o tură?“; „ai grijă să nu cazi“; „ești mai mișto acum decât la 20 de ani“.

După cum au spus-o și fanii, o spunem și noi: Loredana arată senzațional la 50 de ani și nu se ferește să evidențieze cât de bine se simte în propria-i piele. Vedeta adoră să provoace și să stârnească cele mai ascunse fantezii în sufletele și mințile reprezentanților sexului puternic.

Citește și: Cu ce se deplasează Loredana Groza prin oraş. Pentru ce a renunţat vedeta la bolidul de lux

„Nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare“

De-a lungul timpului au apărut o mulțime de zvonuri cum că artista ar fi apelat la operațiile estetice pentru o asemenea înfățișare. Ei bine, se pare că nu! Cel puțin așa susține vedeta.

Loredana Groza, reclamă mascată la trotinete
Loredana Groza, reclamă mascată la trotinete

Loredana Groza a declarat că nu are nimic împotriva intervențiilor estetice, însă ea nu și-a făcut nicio astfel de operație.

Eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare!“, susține cu îndârjire aceasta.

În schimb, cântăreața a spus că pune mare preț pe îngrijirea zilnică și că face eforturi nu doar pentru ea, ci și pentru a arăta bine în fața fanilor.

Cred că o femeie trebuie să aibă grijă în fiecare zi și în fiecare clipă de ea. Mai ales când ești și artistă, cu atât mai mult trebuie să vii în fața fanilor mereu fresh, mereu în formă, nu ai nicio scuză și nimeni nu acceptă o scuză din partea ta.

Eu am încercat, încă din copilărie, să am un stil de viață disciplinat, atât fizic, cât și mental, m-am învățat să îmi cultiv spiritul, să îmi antrenez vocea și, în același timp, și corpul. Pentru că o minte sănătoasă trebuie să fie într-un corp sănătos și sunt convinsă că această disciplină m-a ajutat să fac performanță în viață!

Eu văd muzica și cântatul la fel ca în cazul unui atlet de performanță, care nu poate spune pur și simplu că de mâine nu va mai face performanță, pentru că mereu va fi parte din el și, la fel, a fi cântăreț e o meserie pe viață! Nu vrei să renunți, publicul nu vrea să renunți, oamenii își doresc să fii mereu lângă ei, să fii mereu perfect, la orice oră din zi și din noapte, iar eu nu vreau să îi dezamăgesc!“, declara Loredana într-un interviu pentru viva.ro.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...