Loredana Groza, o nouă colaborare de excepţie cu Jador, Vali Vijelie şi Costi Ioniţă. Ce s-a văzut în clipul piesei „Suflet şi trup”

Iancu Andreea, Ștefan Olteanu 23.06.2021, 13:29
Loredana Groza, o nouă colaborare de excepţie cu Jador, Vali Vijelie şi Costi Ioniţă. Ce s-a văzut în clipul piesei „Suflet şi trup”

Loredana Groza este un nume cu greutate în muzica din România, fiind unul dintre artiștii care s-au reinventat de-a lungul timpului. Recent, jurata X Factor a reușit să dea lovitura cu piesa „Fericire”, un amestec de inspirație la care au participat mai mulți cântăreți celebri. Succesul melodiei le-a adus titlul de cea mai urmărită piesă de pe YouTube, ocupând o bună perioadă locul I în trending. Acum, Loredana Groza a lansat o nouă colaborare cu artiști de excepție precum Jador, Vali Vijelie și Costi Ioniță, iar clipul piesei „Suflet și trup” a atras atenția urmăritorilor. Detaliul pe care toată lumea l-a observat.

Colaborare nouă între Loredana Groza și Jador, Vali Vijelie și Costi Ioniță

Una dintre cele mai nonconformiste artiste din industria muzicală românească, Loredana Groza, are o capacitate de a se reinventa cu adevărat spectaculoasă. Diva, care nu demult cânta balade de dragoste, a trecut la un nou stil muzical, pe care îl numește „happy-tone” și care a reunit nume celebre din zona interpreților de muzică de petrecere. Astfel, artista a lansat o nouă colaborare cu Jador, Vali Vijelie și Costi Ioniță, dar și alte nume celebre, clipul piesei „Suflet și trup” reprezentând o continuare a succesului înregistrat cu melodia „Fericire”.

Inclusiv Costi Ioniță, producătorul noii piese, a anunțat cu bucurie faptul că această colaborare a fost lansat astăzi, 23 iunie, împreună cu un clip video de excepție. Totodată, artistul a precizat și care este povestea din spatele melodiei, care ar fi trebuit să reprezinte un cadou pentru Jador, fostul concurent de la Survivor România, dacă acesta ar fi ieșit câștigător din competiție. Costi nu a omis să îi aprecieze pe artiștii de muzică de petrecere alături de care a realizat această colaborare, dar și pe diva Loredana, mulțumindu-le tuturor pentru că i-au fost alături.

Și ai ieșit. Acest proiect ar fi trebuit sa fie cadoul ptr @jador_adevarat deoarece eram sigur ca el va fi castigatorul @survivorromania.oficial !!! Piesa lui de suflet “Inimi Logodite” alaturi de artisti de marca precum @loredanagroza , și mai ales Stefan de la Barbulesti despre care am aflat ca este preferatul tatalui lui Jador !!! Un proiect dedicat învingătorului !!! Toti colegii au raspuns pozitiv si asta m-a facut sa pun suflet si sa ma bucur de o asa incununare alaturi de Titanii muzicii de petrecere si mai ales Loredana … diva muzicii din Romania “the Queen”
@vali.vijelie , @jeandelacraiova.official , @adidelavalcea.official , @nicupaleruoficial și @baboiash sunt cei alaturi de care ma bucur de acest proiect in care am pus suflet !!! Vă îmbrățișez cu drag. Costi FORTZA, a precizat artistul într-un mesaj pe pagina sa de Facebook.

Ce s-a văzut în clipul piesei
Loredana și Costi Ioniță, în clipul piesei „Fericire”

Ce s-a văzut în clipul piesei „Suflet și trup”. Cum a apărut Loredana în timpul filmărilor

Timpul pare că stă în loc în cazul Loredanei, care la cei 51 de ani ai săi arată demențial. Vedeta reușește să aibă apariții tot mai senzuale și mai nonconformiste de fiecare dată când apare în public, iar videoclipul celei mai recente piese nu face excepție. Jurata de la X Factor a cucerit toate privirile cu imaginile recente din cadrul piesei „Suflet și trup”, unde a purtat o ținută spectaculoasă. Artista s-a afișat cu o podoabă de dimensiuni generoase pe cap, reprezentând o bijuterie cu iz oriental, ca accesoriu la ținuta sa sumară. Deși pentru unii critici vedeta poate că exagerează uneori în aparițiile sale, Loredana nu își pleacă urechea la astfel de comentarii, mărturisind adesea că nu o deranjează răutăcioșii.

Ca să fiu sinceră nu m-a deranjat nimic. Am citit, nu demult, un comentariu al lui Woody Allen, care spunea că nu îl interesează nici mesajele pozitive, nici cele negative. Nu pot să fiu ipocrită să spun că nu mă interesează mesajele pozitive. Dar încerc să fiu echidistantă, să mă păstrez la mijloc și să nu îmi consum energie cu lucruri care, cumva, sunt firești să se întâmple. Întotdeauna când e un plus, vine și un minus, declara artista în urmă cu mai mult timp.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...