Loredana Groza le dă peste nas răutăcioşilor. S-a pozat aşa şi a uimit pe toată lumea cu felul în care arată

Badea Violeta 28.10.2021, 13:24

Loredana Groza s-a lansat pe piața muzicală în urmă cu mai bine de trei decenii. Astfel, artista se află în vizorul românilor deja de ani buni, iar întotdeauna a știut să se reinventeze. Acum, vedeta face ce face și mai publică câte o fotografie în mediul online pentru a-și expune corpul bine lucrat.

Loredana Groza, apariție de senzație pe Instgram

Loredana Groza face senzație cu fiecare apariție de a sa. Ajunsă la 51 de ani, vedeta este dovada vie că vârsta reprezintă doar un număr. Deși gurile rele o acuză că și-ar fi făcut prea multe operații estetice, artista este foarte mulțumită de felul în care arată și ori de câte ori are ocazia mai publică câte o fotografie în mediul online pentru a se mândri cu formele sale de invidiat.

În cea mai recentă imagine, Loredana Groza s-a etalat într-o salopetă de piele naturală, de culoare neagră, extrem de mulată pe corp. Această vestimentație i-a scos formele perfecte în evidență, iar internauții au asaltat-o pe cântăreață cu zeci de complimente: „Frumoasa sexy așa atrăgătoare în pozițiile astea”, „Ești prea tare!”, „Arăți mai bine decât atunci când erai tânără”, au fost doar câteva dintre comentarii.

Loredana Groza 1
Loredana Groza, aparitie de senzatie pe o retea de socializare

„Erau zile în care nu aveam decât un leu şi îmi planificam să mănânc patru chifle”

Acum își poate permite aproape orice, dar până să ajungă la acest nivel, Loredana Groza a întâmpinat foarte multe greutăți. Artista a povestit să trăia cu un leu pe zi. Solista și-a deschis sufletul și a povestit totul în cartea „Sentimente”.

„La repetiţiile pentru concursul Steaua fără nume (n.r. avea doar 14 ani pe atunci), erau zile în care nu aveam decât un leu şi îmi planificam să mănânc patru chifle.

Peste drum de hotel era un fel de minibrutărie, unde făceau nişte chifle foarte bune. Şi am zis: o să îmi iau una dimineaţa, îmi mai iau una la prânz şi îmi păstrez două pentru seară. Costa 25 de bani o chiflă. Nu mi se părea că n-am ce-mi trebuie, fiindcă nu aveam termen de comparaţie.

Nu existau copii care să vină cu Mercedesul la şcoală. Câţi bani îmi dăduseră ai mei, atâţia aveam, nu mi se părea nimic anormal”, a scris Loredana Groza în carte.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...