Loredana Groza, prinsă în fapt cu un coleg de la X Factor. Toată lumea i-a văzut

Cristian Cojocaru 24.10.2021, 13:59

În culisele X Factor, Loredana Groza a fost prinsă în fapt cu unul dintre colegii săi de platou. Juratul emisiunii de la Antena 1 a publicat un video pe pagina sa de Instagram unde a putut fi văzută de toată lumea.

Loredana Groza a fost prinsă în ipostaze tandre

Cunoscuta cântăreață Loredana Groza este unul dintre jurații X Factor, emisiune difuzată pe postul de televiziune Antena 1.  Celebra vedetă a fost suprinsă în ipostaze tandre în culisele emisiunii X Factor, alături de Răzvan Simion. Acesta din urmă este prezentatorul emisiunii în care noi talente sunt descoperite.

Nu este un mister faptul că pe cei doi îi leagă o strânsă relație de prietenie, astfel că apropierea dintre cei doi a reușit să pună fanii din nou pe jar. Anterior, Loredana Groza nu a ezitat să își arate dragostea față de Smiley, în timp ce se aflau în cadrul unui studio. Pentru ca vedeta să se mai joace puțin cu imaginația fanilor, a publicat un nou video pe pagina sa de Instagram în care apare alături de fostul partener al Lidiei Buble, în timp ce se aflau în spatele scenei X Factor.

Cei doi au realizat un clip scurt în care încearcă să lase ideea că între ei ar fi mai mult decât o simplă relație de prietenie. Cum era de așteptat, lucruri nu s-au oprit aici, astfel că Loredana Groza, pentru a personaliza videoclipul, a ales să pună în descriere versurile melodiei ”Oops, i did it again”, interpretată de Britney Spears.

loredana groza prinsă
Loredana Groza si Razvan Simion au facut un videoclip in ipostaze tandre

Vedeta a semnat cu Antena 1

Loredana Groza a ales să își ia rămas-bun de la postul de televiziune Pro TV pentru a semna cu Antena 1. Astfel, producătorii emisiunii X Factor au considerat ca noul sezon al emisiunii să înceapă cu o nouă schimbare. Aceștia au decis ca un nou jurat să ocupe un scaunn la masă, aducând-o pe Loredana Groza alături de Ștefan Bănică Jr. și Delia.

Anterior, locul de la masa juraților era ocupat de către solistul celebrei trupe Carla’s Dreams. Noul sezon a show-lui de la Antena 1 a început deja, iar fanii speră să o vadă pe Loredana Groza până în finala emisiunii. Misiunea de jurat nu este nouă pentru celebra cântăreață. Anterior, aceasta a ocupat un scaun și în cadrul show-lui Next Star de la același post de televiziunii.

Unele surse afirmă că Loredana Groza a ajuns să poarte negocieri cu Antena 1 datorită Ruxandrei Ion, o persoană cu multă putere din cadrul porstului de televiziune.

Urmăriți Impact.ro și pe