Loredana Groza, apariţie răvăşitoare la un eveniment. Toată lumea a observat detaliul neaşteptat al rochiei. Foto

Ioana Bucur 20.06.2022, 00:02
Loredana Groza, apariţie răvăşitoare la un eveniment. Toată lumea a observat detaliul neaşteptat al rochiei. Foto

Știe când și cum să se reinventeze și să rămână actuală, mereu în atenția publicului și nu se ferește să șocheze cu alegerile sale vestimentare. Loredana Groza a fost o apariție răvășitoare la un eveniment. Detaliul neașteptat al rochiei pe care a purtat-o nu a trecut neobservat. Imaginile au făcut furori în rândul internauților, stârnind un val de reacții.

Loredana Groza a făcut furori pe internet

Loredana Groza nu are nevoie de nicio prezentare. Excentrică, provocatoare, mereu actuală, are un simț special când vine vorba de reinventare. De ceva vreme, a ales să folosească platformele de social media nu doar pentru a-și promova activitatea muzicală sau pentru a împărtăși imagini din culisele proiectelor de televiziune în care este implicată, ci și pentru a „face valuri”. Cum? Prin ținutele sale, care, de cele mai multe ori, nu sunt tocmai recomandate celor pudici.

Zilele acestea, vedeta se bucură de o vacanță în Grecia, însă nu a uitat să împărtășească cu cei care îi urmăresc activitatea în mediul online câteva fotografii. După imaginile în care apare în costum de baie, Loredana a postat și mai multe poze ce au stârnit un val uriaș de reacții, internauții împărțindu-se în două tabere.

Motivul dezbaterii este rochia purtată de artistă: neagră, mulată, cu un decupaj îndrăzneț. Cârcotașii au observat imediat că modelul cu coapsa, spatele și piciorul dezvăluite ar fi făcut-o pe vedetă să renunțe la lenjeria intimă.

Loredana Groza, apariţie răvăşitoare la un eveniment. Toată lumea a observat detaliul neaşteptat al rochiei. Foto

Detaliul ce nu le-a scăpat fanilor

În timp ce unii au felicitat-o pentru curaj și felul în care arată, alții au criticat-o, spunând că este prea dezbrăcată.

„Un pic de decență, prea ostentativ”, „E prea mult”, „Sexi și rea”, „Nu ai chiloței”, „Una dintre cele mai sexi femei”, „Ai ce arăta”, „Ești criminală”, sunt doar câteva dintre mesajele trimise de internauți în secțiunea de comentarii.

Loredana se relaxează pe superba insulă Mykonos, alături de iubita lui Alex Bodi. Vorbim despre o destinație renumită pentru cluburi, DJ celebri şi petreceri incendiare până târziu în noapte, cunoscută și ca „insula milionarilor”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...