Un turist român, experienţă umilitoare pe o plajă celebră din Grecia. „S-ar putea să vă simţiţi ca la noi pe litoral”

Badea Violeta 14.06.2022, 18:48
Un turist român, experienţă umilitoare pe o plajă celebră din Grecia. „S-ar putea să vă simţiţi ca la noi pe litoral”

În fiecare an, plajele din Grecia sunt luate cu asalt de către turiștii români. Mulți dintre ei se întorc mulțumiți de ceea ce le oferă superbele insule elene, dar mai există și excepții. Spre exemplu, un bărbat din țara noastră care a ales să-și petreacă vara aceasta concediul pe litoralul grecesc s-a plâns de felul în care a fost tratat pe o plajă renumită. Iată cum a fost umilit turistul român!

Ce a pățit un român în vacanța din Grecia

Un român care a ales să petreacă câteva zile pe litoralul grecesc a avut parte de o experiență umilitoare. Bărbatul a povestit prin ce a trecut pe un forum extrem de cunoscut dedicat concediilor în Grecia.

Acesta spune că administratorul unei plaje celebre de lângă Sarti nu i-a permis să vină cu băutura și mâncare din altă parte, în condițiile în care românul era însoțit și de un copil. Bărbatul se plânge că administratorul a avut un comportament agresiv.

„Simt nevoia sa va împărtăşesc prima, singura şi cea mai proastă experienţă a mea din Grecia (dupa mulţi mulţi ani fără nici o experienţa de genul în această ţară)!

Am fost la  «faimoasa plajă» Tigania Beach de lângă Sarti, două familii şi un copil de doi ani! Plaja este foarte frumoasă, în schimb administratorul este o persoană extrem de impertinentă şi agresivă! Pe plaja respectivă, dacă stai pe şezlong este interzis să vii cu băutura/mâncare din altă parte (ceea ce e absolut normal).

Am avut la noi o geanta frigorifica cu iaurt/lapte/borcănaşe cu mâncare pentru cea mică. Văzând geanta administratorul a venit sa ne-o confişte (lăsând-o până la urmă doar după ce i-a făcut inspecţia).”, a scris românul pe forumul respectiv.

Ce a patit un roman pe o plaja din Grecia
Ce a patit un roman pe o plaja din Grecia

„Ne-au ridicat de pe şezlonguri”

Românul și-a continuat destăinuirile. Acesta a povestit că l-a rugat pe administratorul plajei să mai aducă două şezlonguri pentru doi prieteni care urmau sa ajungă, iar acesta l-a refuzat. Aventura nu s-a oprit aici.

„După aproximativ 3 ore în care am comandat doar băutură de peste 60 de euro, am întrebat dacă mai poate aduce două şezlonguri pentru doi prieteni care urmau sa ajungă (răspunsul fiind negativ).

Aceştia au ajuns ulterior şi s-au pus pe plaja de lângă unde stăteau oamenii cu umbrelele lor de acasă şi cu băuturile lor. Văzând că am mers să discutăm cu ei şi că suntem prieteni, iar ei nu consumă de la barul lor, ne-au ridicat de pe şezlonguri (într-un mod foarte agresiv şi cu ameninţări) deşi aveam băuturile neterminate, iar fetiţa mea dormea în acel moment sub umbrelă.

Recomand pentru un concediu liniştit, a evita acesta plaja! S-ar putea să vă simţiţi ca la noi pe litoral, ceea ce sunt sigur că nu vă doriţi”, a mai scris românul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...