Loredana Groza, ipostază provocatoare pe scenă. Gestul făcut de vedetă chiar în fața lui Smiley

Badea Violeta 16.06.2022, 00:05

Face ce face și tot ajunge pe prima pagină a publicațiilor mondene. Loredana Groza a făcut, din nou, ravagii pe rețelele sociale, după una dintre cele mai recente apariții în mediul online. Celebra cântăreață a fost luata în vizor de fani, după ce a apărut într-o ipostază provocatoare în timp ce se afla pe scenă. Iată ce gest a făcut blondina chiar în fața lui Smiley!

Loredana Groza, apariție incendiară pe scenă

Loredana Groza nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este, fără dar și poate, una dintre cele mai controversate soliste din showbizul autohton.

De-a lungul anilor, celebra artistă, acum în vârstă de 52 de ani, și-a obișnuit admiratorii cu ţinute care mai de care mai sofisticate și cu un stil extravagant, menit să atragă atenția oricărui privitor.

Recent, artista și-a serbat ziua așa cum se cuvine. Aceasta a susținut, alături de Smiley, un concert memorabil într-o locație exclusivistă din București.

Ca de fiecare dată, vedeta a făcut show pe scenă, iar ținuta a ajutat-o să iasă și mai mult în evidență. Solista a ales să poarte o rochie argintie, strălucitoare, compusă din mai multe bucăți de sticlă. În timp ce interpreta una dintre piesele sale, Loredana Groza s-a pozat cu Smiley, iar ipostaza în care a fost surprinsă a făcut deliciul fanilor.

„Tu m-ai așezat pe un piedestal, să te poți uita sub fusta mea legal../ Momente din show-ul de ziua mea”, a scris Loredana Groza, în dreptul fotografiilor de pe Facebook.

Loredana Groza si Smiley
Loredana Groza si Smiley

Loredana Groza nu a scăpat de criticile internauților

Totuși, au existat și câțiva cârcotași care nu au văzut cu ochi buni modul în care s-au lăsat fotografiați cei doi artiști, așa că au lăsat câteva comentarii răutăcioase în dreptul fotografiei publicate de Loredana Groza.

„Ce faci Smiley?

Urâtă postare din partea ei.

Ce ai văzut Smiley acolo????

Mai este muzica o încantare?!!! Sau lumea se duce pt. o degradare morală la spectacol! De asta Loredana nu va ajunge la nivelul artistic al Angelei Similea, talent și eleganță! Când ai aceste 2 calități nu trebuie să mai adaugi…imagini degradante!

Ai nevasta si copil, Smiley! Urât din partea ta!

Femeia asta și-a pirdut uzul rațiunii! S-a sluțit în disperare că îmbătrânește și așa îmbătrânește urât.”, au fost doar câteva dintre comentariile transmise de internauți pe pagina oficială de Facebook a vedetei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...