Loredana Groza, abdomen de invidiat. Cum s-a pozat artista de curând

Iancu Andreea 14.06.2021, 11:50

Loredana Groza este una dintre cele mai spectaculoase apariții din showbizul autohton. Cu o personalitate care cucerește de la primul contact, artista reușește să își țină publicul hipnotizat de mai bine de trei decenii. Totuși, dincolo de muzica sa, Loredana Groza a captat atenția tuturor cu fizicul său, afișând recent un abdomen de invidiat. Blondina nu se dezminte și continuă să pozeze în ipostaze incitante, dezvăluindu-și latura senzuală.

Cum s-a pozat Loredana Groza, dezvăluind ce abdomen de invidiat are

La cei 51 de ani, Loredana Groza poate trece cu ușurință drept o puștoaică de liceu. Artista nu se sfiește să dezvăluie lumii întregi formele sale voluptoase, cu care se mândrește în fiecare postare din mediul online, reprezentând totodată un exemplu pentru cei care au nevoie de motivație pentru a se menține ăn formă. Recent, Loredana a uimit pe toată lumea cu un abdomen de invidiat, după ce diva a pozat în stilul caracteristic, postându-se pe rețelele de socializare. Pătrățelele au fost remarcate de internauți, Loredana apărând mai tonifiată ca niciodată. Diva a imortalizat momentul, într-o fotografie, pe care a descris-o: „We’re the power. We’re the future. We’re now and ever?” (Noi suntem puterea. Noi suntem viitorul. Noi suntem acum și întotdeauna).

De altfel, vedeta împărtășește adesea experiențele sale de la sala de sport cu fanii săi, pe rețelele de socializare. Loredana acordă o atenție sporită modului în care arată, combinând exercițiile fizice cu un stil de viață sănătos. Astfel, vedeta se menține într-o formă de invidiat, reușind să surprindă cu fiecare apariție din mediul online și nu numai. Jurata de la Next Star obișnuiește să îmbrățișeze adesea ținute extrem de senzuale, care îi dezvăluie trupul sculptat, fapt admirat de urmăritorii artistei, care nu mai contenesc cu aprecierile.

Loredana Groza a afișat un abdomen de invidiat, într-o postare recentă
Lori, într-o formă de invidiat

Secretul siluetei Loredanei. Ce face artista încât arată atât de bine

Deși este acuzată constant că a apelat la operații estetice pentru a arăta astfel, Loredana Groza recunoaște că nu este adepta acestor intervenții, preferând să adopte varianta dificilă. Artista abordează un stil de viață sănătos, merge constant la sală și face mișcare, dar și diferite proceduri neinvazive. De asemenea, meditația face parte din obiceiurile de menținerea a unei forme de invidiat în cazul artistei.

Nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel. Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic, pentru că nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă „acuză. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște, știe că așa e. E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă, meditați. E practica ta zilnică, trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta. Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi, spunea vedeta pentru revista Viva.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...