Ștefan Bănică Jr., despre cum s-a filmat, de fapt, „Next Star”. „Am fost acolo ca un spectator”

Ioana Bucur 21.05.2021, 19:24
Ștefan Bănică Jr., despre cum s-a filmat, de fapt, „Next Star”. „Am fost acolo ca un spectator”

Detalii de necrezut au fost dezvăluite chiar de doi dintre jurații show-ului care caută cei mai talentați copii din România. Ce a spus Ștefan Bănică Jr., despre cum s-a filmat, de fapt, „Next Star”.

Ștefan Bănică Jr., despre cum s-a filmat, de fapt, „Next Star”

Pandemia de Covid-19 a pus stop noului sezon „Next Star”, după doar o ediție difuzată la Antena 1, în primăvara anului 2020. Acum, mai bine de un an mai târziu, sezonul 10 este gata să revină pe micile ecrane. Doi dintre jurații emisiunii, Ștefan Bănică Jr. și Loredana, au fost invitați, vineri, în platoul Observatorului, unde au dat detalii picante din culisele show-ului filmat în condiții extraordinare.

Ce a dezvăluit Ștefan Bănică Jr. despre cum s-a filmat, de fapt, „Next Star”. Artistul a explicat că talentele concurenților sunt mult mai diverse față de anii precedenți, emisiunea fiind filmată în două părți – prima, anul trecut, cea de-a doua, anul acesta.

„Avem și comici, avem și roast-uri. Eu am fost acolo ca un spectator, cu un cuvânt de spus, dar în fața copiilor trebuie doar să te uiți, să te îmbogățești cu puritatea lor, ei nu mint, nu au măști, oamenii trebuie să fie interesați să se uite. Acest „Next Star” s-a filmat într-un an de zile în 2 părți, din cauza pandemiei. Începând de mâine, e filmat acum un an, iar cealaltă jumătate de emisiune am terminat-o acum o lună”, a spus, Ștefan Bănică Jr, iar ideea a fost continuată de Loredana.

„Vreau să vă gândiți că acești copii au evoluat într-un an de zile, li s-a schimbat vocea”, a spus Loredana. „Copiii cresc foarte repede și așa o să vedeți diferența, între cum erau anul trecut. Unii sunt care fac performanță de mici, alții cântă, alții apar care nu au nicio legătură cu numărul în sine, spectacolul este ad-hoc”, a mai dezvăluit Ștefan Bănică Jr.

Ștefan Bănică Jr., despre cum s-a filmat, de fapt, „Next Star”
Stefan Banica, Loredana Groza si Dorian Popa, juriul emisiunii „Next Star”

„Acea poezie a fost debutul meu în actorie”

Loredana și Ștefan Bănică au fost provocați de cei de la Observator să vorbească despre primele lor experiențe pe scenă, când erau copii.

„Mama mea lucra, pe vremuri, era ziaristă la Agerpres. Aveam vreo șase ani, și era o serbare unde angajații își aduceau copiii. Eu trebuia să spun o poezie. Îmi amintesc că stateam așa drept, încordat, cu ochii beliți, iar după ce am spus poezia am leșinat un pic”, și-a amintit Ștefan Bănică Jr.

„Se făceau concursuri între clase, eu eram și la recitat, și la cântat, și la teatru, am avut o poezie pe care am recitat-o toată copilăria, denumită „Șotron după șotron”. Acea poezie a fost debutul meu în actorie, iartă-mă, Ștefane”, a spus Loredana

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...