FOTO EXCLUSIV

Instagram versus realitate. Aşa arată Loredana Groza, de fapt. FOTO EXCLUSIV cu diva de la Antena 1

Ana Anitoiu 21.05.2021, 10:51

Loredana Groza obișnuiește să își impresioneze fanii cu fotografii în care apare cu o siluetă de invidiat, la vârsta de 50 de ani. Imaginile de pe Instagram nu coincid, însă, cu realitatea. Fotoreporterii Impact.ro au surprins-o pe diva de la Antena 1 într-o ipostază cu totul diferită față de cele în care se afișează ea pe internet.

Cum arată Loredana Groza, de fapt

Dacă pe Instagram publică numeroase fotografii în care apare cu o siluetă excelentă, în ținute îndrăznețe, în realitate, Loredana Groza pare că mai are încă mult de lucru până când să ajungă într-o formă perfectă. Fotoreporterii Impact.ro au surprins-o când a plecat de acasă alături de o prietenă pentru a merge la un salon de remodelare corporală de pe Dorobanți.

Imaginile cu Loredana Groza surprinse de fotoreporterii Impact.ro nu sunt tocmai fără cusur, precum cele pe care le publică ea pe Instagram. În aceste poze, cântăreața apare îmbrăcată cu un trening negru larg, cu bluza descheiată și un top crem fără mâneci. Artista și-a purtat părul strâns în două cozi împletite și n-a ieșit la soare fără o pereche de ochelari cu lentile albastre.

Instagram versus realitate. Asa arata Loredana Groza, de fapt. FOTO EXCLUSIV cu diva de la Antena 1
Loredana Groza

Loredana Groza, surprinsă făcând un gest urât

Fotoreporterii Impact.ro au surprins-o pe Loredana Groza făcând un gest urât. Artista a parcat în curtea unei firme, după ce a fost recunoscută de către paznic. Însă, a depășit programul de lucru al acesteia. Una dintre șefe l-a întrebat pe paznic ce căuta acea mașină acolo, iar el i-a explicat situația, precizând că diva urma să se întoarcă destul de repede.

Însă, Loredana Groza a petrecut peste trei ore în acel salon de remodelare corporală. Când a ieșit s-a urcat încet în mașina ei, dar fără să simtă nevoia să îi mulțumească paznicului din curtea firmei respective.

Loredana Groza, despre ritualul ei de îngrijire

În ciuda faptului că multe persoane au acuzat-o de-a lungul timpului că și-a schimbat prea mult înfățișarea prin intermediul unor intervenții estetice, Loredana Groza a spus, în urmă cu ceva timp, că ritualul ei de îngrijire este unul simplu.

”Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic. Nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă acuză. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște știe că așa e. Nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă, meditație… Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi”, a spus Loredana Groza, pentru Viva!.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...