Loredana Groza a făcut show la „Chefi la cuțite”. S-a urcat pe masă și s-a dezlănțuit. Cum au reacționat chefii

Andreea Bisinicu 03.11.2020, 15:32
Loredana Groza a făcut show la „Chefi la cuțite”. S-a urcat pe masă și s-a dezlănțuit. Cum au reacționat chefii

Loredana Groza s-a urcat pe masă și s-a dezlănțuit la „Chefi la cuțite”. Cum au reacționat chefii. Toți au rămas mască când diva și-a făcut apariția printre porțile platoului.

Loredana Groza s-a urcat pe masă și s-a dezlănțuit la „Chefi la cuțite”

Loredana Groza s-a urcat pe masă și s-a dezlănțuit la „Chefi la cuțite”. Cu toții ne-am obișnuit cu aparițiile controversate ale Loredanei Groza. Faimoasa artistă este una dintre cele mai populare și îndrăgite vedete din România. În ediția de luni, 2 noiembrie, de la „Chefi la Cuțite”, jurata „X Factor România” a făcut un show de zile mari. S-a urcat pe mese și i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

Focoasa blondină s-a gândit să-i impresioneze pe chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu cu un preparat indian delicios. De ce mâncare indiană? Pentru că artista este pasionată de bucătăria asiatică, în general, și de cea indiană, în particular. Mai mult de atât, diva a mărturisit că a fost de cinci ori în India:

„În această seară, voi încerca să îi seduc prin bucatele mele. Călătorind în toată lumea am zis să învăț lucruri noi. Am fost foarte mult în India. Făceam un fel de muncă voluntară, karma yoga se numește, în folosul altor oameni pe care nici nu-i cunoșteam. Am descoperit dragostea pentru gustul mâncării indiene. Am luat niște lecții de la doi bucătari care gătesc ayuveri. Fac un mic dejun indian.”, a spus Loredana Groza.

Când s-au deschis porțile, chefii au rămas mască. Niciunul dintre ei nu se aștepta ca preparatul pe care tocmai îl jurizaseră să fie al Loredanei Groza.

Artista nu s-a dezis și a făcut un show de zile mari, așa cum ne-a obișnuit, de-a lungul anilor. A făcut rost de un microfon și le-a făcut o dedicație muzicală celor trei chefi, după ce s-a urcat pe masa juraților și a început să danseze.

Ce a făcut Loredana Groza în perioada izolării

Întrebată de Gina Pistol cum și-a ocupat timpul în perioada izolării, Loredana a mărturisit că a simțit lipsa publicului și dorul de a susține concerte pentru toți cei care o îndrăgesc.

„A fost o perioadă foarte interesantă. Timp de două luni și ceva nu am avut niciun concert cu public. Nu a existat o asemenea pauză, atât de lungă, de când am început să cânt, de la 14 ani. Îmi lipsește scena. Este spațiul meu sacru. Este paradisul meu. Dar ai grijă ce îți dorești. Mi-am dorit întotdeauna să am o lună în care să stau degeaba, să evadez din această neîntreruptă mișcare. Și uite că s-a întâmplat.”, i-a zis Loredana Groza frumoasei Gina Pistol, înainte să se apuce de gătit.

Diva a venit la „Chefi la cuțite” ca să-i dea pe spate pe cei trei jurați cu veleitățile sale culinare. Loredana spune că gătește dintotdeauna, iar pasiunea pentru arta culinară i-a fost insuflată de cele două bunici, care erau foarte talentate în ale bucătăriei.

„Îmi place să încerc orice nebunie pe lumea asta pentru că sunt foarte curioasă. Am mâncat și meduze, am mâncat și scorpioni, am mâncat și greieri. Îmi plac foarte mult insectele. Eu gătesc de când mă știu și cumva am trăit într-o atmosferă din asta, în care toată lumea se pricepea și făcea bucate. Bunicile mele, amândouă găteau senzațional. Elena (n.r. fiica ei) nu se bagă. Mama e specializată pe mâncare tradițională.”

Urmăriți Impact.ro și pe