Loredana Groza a rupt tăcerea! Răspunsul surprinzător al juratei de la X Factor despre intervențiile estetice

Iancu Andreea 17.09.2020, 18:14
Loredana Groza a rupt tăcerea! Răspunsul surprinzător al juratei de la X Factor despre intervențiile estetice

Lori este o adevărată divă a showbiz-ului românesc. Vocea sa puternică și frumusețea au fost admirate de-a lungul timpului și, deși face parte dintr-o altă generație de cântăreți, a reușit să se mențină mereu proaspătă pentru publicul său. În ciuda vârstei, Loredana arată excepțional. Gurile rele sunt de părere că de vină sunt operațiile estetice. Artista a oferit răspunsuri cu privire la zvonurile conform cărora și-ar fi modificat fizicul în cabinetul esteticianului.

Loredana Groza a spus adevărul despre intervențiile estetice

Blondina are o energie frumoasă, este mereu pusă pe glume și râde extrem de mult. Veselia Loredanei este molipsitoare, iar frumusețea sa demnă de invidiat. Mult timp s-a crezut că Loredana Groza are operații estetice. Aceasta pare să nu fi îmbătrânit nicio secundă, deși a împlinit vârsta remarcabilă de 50 de ani. Cu un ten perfect și un trup cu forme sculptate, Lori trece ușor drept o femeie cu 20 de ani mai tânără.

Totuși, adevăratul motiv pentru care artista arată atât de bine nu este reprezentat de ajutorul medicului estetician. Diva recunoaște că are o viață echilibrată și obișnuiește să gândească pozitiv, dar și să acorde atenție corpului său.

Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic. Pentru că nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă „acuză. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel. Cine mă cunoaște știe că așa e.

E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine. Dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă, meditație… E practica ta zilnică. Trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta. Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi, conform viva.ro.

Loredana Groza, o apariție fabuloasă, chiar și la 50 de ani
Loredana Groza, o apariție fabuloasă, chiar și la 50 de ani

Noua jurată a show-ului X Factor

Emisiunea de talente de la Antena 1, X Factor, a revenit în forță în grila de toamnă a postului. Totuși, producătorii nu au omis să îi surprindă pe fani și au adus la masa juriului doi artiști. Alături de Ștefan Bănică Jr. și Delia, s-au alăturat Florin Ristei dar și frumoasa Loredana.

În noul sezon, Lori va avea rolul pe care în trecut îl avea Carla’s Dreams. Astfel, artista va trebui să găsească factorul X și să-l ajute să ajungă până în marea finală. Pe de altă parte, s-a vehiculat că între Loredana Groza și Delia ar exista o oarecare rivalitate. Cele două dive vor contribui la sarea și piperul emisiunii, difuzate în fiecare vineri seara, la Antena 1.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...