Loredana Groza a făcut furori cu ţinutele de Halloween. Fanii au crezut că nu văd bine: „Apetisantă”

Ana Chivu 01.11.2021, 13:20

Loredana Groza și-a uimit din nou fanii! Aceasta a surprins pe toată lumea cu ținutele sale de Halloween. Ce a ales să poarte artista noastră? Fanii s-au uitat de două ori pentru a-și da seama de personaj.

Loredana Groza i-a surprins pe fani: cum s-a îmbrăcat de Halloween?

Loredana Groza este una din cele mai excentrice artiste de la noi, lucru lăudat de unii și criticat foarte tare de alții. Cu toate astea, în mare parte solista este felicitată de fanii ei pentru modul în care reușește să surprindă pe toată lumea chiar și după zeci de ani în acest domeniu.

Blondina se reinventează des și nu bagă de seamă cuvintele grele care i se adus deseori pe rețelele de socializare. Halloween a devenit una din sărbătorile adorate de românii care în ultimii ani s-au străduit foarte tare să-și surprindă grupurile de prieteni cu diverse costumații care mai de care mai interesante.

Desigur că în special în rândul vedetelor regăsim schimbări uriașe în această zi pentru că acestea apelează la specialiști pentru o transformare totală. Și Lori a făcut acest lucru și i-a surprins pe internauți nu cu o vestimentație, ci cu mai multe. 

„#happyhalloween ❤️‍?? #KillerQueen? #loredana #loriland #lori @wewillrockyouro @the.razvanmazilu”,  a scris vedeta în descrierea postării sale unde și-a dezvăluit costumele preferate de Halloween.

„❤️ u Queen!”, „Wow fashion! ❤️❤️❤️”, „My Honey❤️??Kiss u❤️”, „Love you!!”, au fost doar câteva din comentariile primite de juratul de la emisiunea ‘X Factor’.

  • Vezi Galeria FOTO
Loredana Groza și-a uimit fanii
Loredana Groza și-a uimit fanii

„Nu am nicio operație estetică”

Artista nu s-a ferit să discute despre unele din cele mai picante subiecte. Blondina a vorbit despre operațiile estetice. Ea a confirmat încă o dată faptul că este naturală și a spus că nici nu ar avea timp să treacă atât de des pe la cabinetul medicului estetician.

„Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme.

Dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de fața ta, sunt tratamente și proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Și am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăți bine, nu e chiar ușor”, a povestit Loredana la Antena 1.

Urmăriți Impact.ro și pe