Loredana Groza a dat cărțile pe față! Ce a putut să spună despre Delia, după zvonurile legate de rivalitatea dintre ele. Acum, totul e clar

Stan Filon 28.08.2020, 17:34
Loredana Groza a dat cărțile pe față! Ce a putut să spună despre Delia, după zvonurile legate de rivalitatea dintre ele. Acum, totul e clar

Loredana Groza și Delia sunt două voci foarte cunoscute în showbizz-ul românesc. Circulă zvonuri cum că între cele două ar exista o rivalitate de ani de zile, iar acum vor da nas în nas la emisiunea X-Factor de la Antena 1, unde ambele fac parte din juriu. Cele două dive au ales să vorbească despre așa-zisa rivalitate.

Loredana Groza a vorbit despre așa-zisa rivalitate dintre ea și Delia

Loredana Groza și Delia au acordat un interviu revistei Viva, unde au și făcut primul pictorial împreună. Cele două dive au vorbit despre prima lor colaborare, dar și despre rivalitatea dintre ele, dacă există.

”E mai mult mit decât adevăr, pentru că oamenilor le place să creeze rivalități, așa- zise competiții, dar nu cred că există competiție decât cu tine însuți. E lipsită de fundament această rivalitate, pentru că eu sunt, poate nu toată lumea are habar, cea care a descoperit-o pe Delia, prima care a crezut în talentul ei încă de când era la liceu.

Loredana Groza a vorbit despre așa-zisa rivalitate dintre ea și Delia
Loredana Groza a vorbit despre așa-zisa rivalitate dintre ea și Delia

”I-am scris și produs primul cântec și videoclip”

În momentul în care i-am scris și produs primul cântec și videoclip, și a apărut pentru prima oară în fața publicului în toată campania „Un calculator, o șansă în plus în viitor. Așa că, da, am avut mână bună, se pare”, a declarat Loredana Groza pentru Viva.

Delia a venit și ea cu o explicație pentru așa-zisa rivalitate pe care ar avea-o cu Loredana Groza. Artista a spus că nu este loc de rivalitate, într-o țară atât de mică cu puțini artiști.

Care este părerea Deliei

”Cred că România e o țară destul de mică pentru a exista rivalitate între  atât  de puține vârfuri și atât de puțini artiști. Eu sunt de părere că ar trebui să ne sprijinim unii pe ceilalți, să ținem aproape și să ne bucurăm că există competiție, să ne bucurăm de succesul colegilor, pentru că, repet, sunt foarte puțini care demonstrează de la an la an că rezistă în această industrie, că sunt în continuare relevanți și au un cuvânt de spus. Sunt fericită că suntem colege, pentru că apuc să o cunosc și altfel decât până acum. Este o persoană extrem de caldă și de bună”, a spus Delia pentru Viva!

Cu toate acestea, Delia a avut o cu totul altă părere despre importanța Loredanei Groza în lansarea carierei sale. ”Ne-am cunoscut în perioada în care primul album N&D era la doar câteva zile de debut. Cu doar câteva zile înainte de lansarea albumului și a single-ului „Vino la mine, am înregistrat alături de ea o piesă pentru o campanie care se numea „Un calculator, o șansă în plus în viitor, pentru un brand foarte cunoscut la vremea respectivă, care încă există. A fost un spot care a fost foarte difuzat timp de o lună, în fiecare zi, la aceeași oră, și aceasta a fost prima noastră colaborare”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...