Detalii picante din relația dintre Delia și soțul ei. Dezvăluirile artistei: ”Facem când simțim”

Diana Radu 26.08.2020, 18:56
Detalii picante din relația dintre Delia și soțul ei. Dezvăluirile artistei: ”Facem când simțim”

Delia Matache și Răzvan Munteanu au o relație discretă de mai bine de 10 ani. Cu toate că artista este o firă deschisă, nu la fel stau lucrurile atunci când vine vorba despre relația ei. Nu vorbește des despre partenerul său de viață și se afișează rar împreună. Însă, Delia a scăpat câteva detalii picante.

Cum l-a cunoscut Delia pe soțul său

Pe ea o cunoaște o lume întreagă, însă puțini știu cine este bărbatul din viața sa. Răzvan Munteanu este soțul artistei de 10 ani, dar și impresarul acesteia. Scânteia între Delia și Răzvan s-a aprins într-un club din Centru Vechi, acolo unde acesta era impresar. Important de menționat este și faptul că acolo s-au întâlnit pentru prima dată. De atunci, Răzvan spune că s-a îndrăgostit iremediabil de blondină și vorbește chiar despre dragoste la prima vedere.

„Venise la un karaoke într-un club de-al meu, acolo unde ne-am și cunoscut. În doi ani ne-am căsătorit, în acel moment eu nu aveam treabă cu muzica, dar mi-am dat seama că este nevoie să se creeze ceva în jurul ei. La început am încurajat-o să își formeze o echipă și, ușor-ușor, am început și eu să mă implic în echipa asta”, a povestit Răszvan Munteanu.

delia, razvan munteanu, dezvaluiri
Delia, dezvăluiri din relația sa cu Răzvan Munteanu

Secretul artistei pentru o căsnicie de succes

Cu toate că este o fire foarte îndrăzneață, Delia nu a avut curajul de a face primul pas în relația cu Răzvan. El a fost cel care a făcut primul pas, iar de atunci sunt nedespărțiți și formează unul dintre cele mai consolidate cupluri din showbiz. „Secretul unei căsnicii de durată: comunicarea, chimia, dragostea. Nu sunt geloasă”, a declarat Delia.

De asemenea, Delia a mai dezvăluit că ea și soțul ei sunt două firi spontane și energice, iar acest lucru ține aprinsă flacara iubirii lor. Mai mult, artista a măsrturisit că nici în perioada carantinei nu s-au plictisit împreună pentru că nu au avut timp. „Suntem…naturali. Facem ce simțim, când simțim, spontan”, a mai declarat Delia Matache.

Urmăriți Impact.ro și pe