Lora și Ionuț Ghenu, blocați în Bali. Ce au ales să facă, după ce le-a fost anulat zborul spre România

Redacția IMPACT 24.03.2020, 14:08
Lora și Ionuț Ghenu, blocați în Bali. Ce au ales să facă, după ce le-a fost anulat zborul spre România

Lora și Ionuț Ghenu sunt blocați în Bali, în plină pandemie mondială. Cântăreața a dezvăluit totul, după ce le-a fost anulat și zborul spre România. Cântăreața s-a arătat foarte marcată de evenimentele din ultimele zile, mai ales că se află și departe de țară. Alături de partenerul ei, vedeta experimentează în prezent izolarea, însă fără a putea reveni, cel puțin momentan.

Lora și Ionuț Ghenu, blocați în Bali!

Deși a fost avertizată că ar putea să nu se mai întoarcă în țară, Lora a decis totuși să plece în vacanță, în Bali. Artista a făcut câteva mărturii neașteptate, în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe PRO TV. Vedeta le-a arătat și fanilor din mediul online cum își ocupă timpul, după ce a rămas blocată în Bali, în Indonezia. Toate zborurile au fost anulate de către companiile aeriene, motiv pentru care cântăreața nu se poate întoarce în România.

Ce va face artista, după ce le-a fost anulat zborul spre casă

Vedeta a dezvăluit că a plecat în vacanță după pierderea imensă suferită, cu câteva luni în urmă, când mama ei a murit. Pentru a putea trece mai ușor peste un asemenea șoc, artista a decis să plece într-un concediu. Însă, nu a ascultat sfaturile din partea autorităților și s-a trezit cu zborul ce era programat pentru data de 7 aprilie, anulat. Mihaela Petrescu a pierdut lupta cu viața din pricina cancerului, la începutul anului.

Lora și Ionuț Ghenu, blocați în Bali. Ce au ales să facă, după ce le-a fost anulat zborul spre România
Rămasă izolată în Bali, Lora a postat și o imagine în care este alături de mama ei, alături de multe poze, pe Instagram

Lora a mai mărturisit în intervenția din emisiunea prezentată de Cove și că traversează o situație imposibilă. Asta deoarece atât ea, cât și Ionuț Ghenu, iubitul său, ar putea rămâne fără viză.

„Nu aș vrea să mă invidiați pentru asta. Suntem blocați în Bali. Aveam bilet de întoarcere în țară, pentru 7 aprilie, însă totul a fost anulat. Zborurile au fost blocate. Vom rămâne aici până expiră viza.Evident, că vom avea și probleme financiare în această perioadă, dar ne vom drămui. Nu are sens să ne mai întrebăm de ce ni se întâmplă nouă. Am închiriat o căsuță aici. Suntem atenți, dezinfectăm toate produsele cumpărate. Ionuț chiar a găsit măști de protecție, la un magazin în apropiere. O să vedem ce se va întâmpla.”, a susținut Lora, în această marți.

Urmăriți Impact.ro și pe