Răvășitor! Mesajul de adio, pe care Lora l-a primit de la mama ei înainte să moară

Diana Radu 31.01.2020, 14:04
Răvășitor! Mesajul de adio, pe care Lora l-a primit de la mama ei înainte să moară

Cea mai dragă ființă din viața Lorei s-a stins din viață pe data de 26 ianuarie, lasându-o pe artistă cu o durere de nedescris în suflet. Însă, cea care a adus-o pe lume a vrut să asigure că Lora va fi bine și că va avea puterea să meargă mai departe, așa că femeia i-a lăsat un mesaj de adio. Mesajul, unul cu un puternic impact emoționant a fost postat de artistă pe pagina sa de Instagram.

Ce mesaj de adio a primit Lora de la mama sa, înainte să moară

În urmă cu câteva zile Lora și-a luat adio și de la cel de-al doilea său părinte, de la mama acesteia. Mihaela Petrescu a pierdut lupta cu viața din cauza cancerului la sân. Artista și-a pierdut tatăl pe vremea când avea doar patru anișori, iar acum și-a pierdut și mama. Deși, nu o mai poate strânge în brațe pe mama sa, Lora își poate alina dorul cu ajutorul amintirilor, dar și cu ajutorul scrisoarei pe care aceasta i-a lăsat-o înaite de a urca la cer.

Lora a împărtățit cu fanii săi pe pagina sa de Facebook, mesajul emoționant pe care i l-a lăsat mama ei, înainte de a muri. Fanii artistei au citit mesajul cu ochii în lacrimi și au fost profund emoționați. Postrarea a adunat peste 7.000 de like-uri și a stârnit o mulțime de mesaje de încurajare din partea internauților.

„Ca să respect adevărul istoric, ai fost un bebe destul de liniștit, ai început să te agiți după 3 noaptea, iar când s-a făcut lumina afară ai hotărât să mă convingi că vei scoate nasul la soare.N-am fost prea agitată, îmi frecam spatele că să mai atenuez durerea, am fost organizată, am aranjat cu un vecin să mă ducă cu mașină la spital, cu bagăjelul, totul a fost exact la timp, am trecut și de faza cu sala de travaliu, fără urlete jenante, iar la 10.30 când ți-am auzit piuitul m-am liniștit complet…

Erau alții în jur care începuseră agitația:) prioritatea imediată era păpica, ori eu n-aveam ce să-ți dau…. Ai fost alăptată de o altă mămică din salon până am avut eu lapte… Următoarea grijă a fost numele…alt circ, altă bătălie pe care am câștigat-o”, o partea din mesajul pe care Mihaela Petrescu i l-a lăsat Lorei înainte de a muri.

lora, mesaj de adio, mama vedetei
Ce mesaj de adio a primit Lora de la mama sa, înainte să moară

”Acolo unde nu mai pot eu, să fii tu!”

Mihaela Petrescu, mama Lorei, a îndurat timp de șase ani tratamente nu doar costisitoare, ci și dureroase și extenuante, după ce a fost diagnosticată cu cancer la sân. În ciuda faptului că aceasta s-a operat în anul 2013 și a nenumăratelor ședințe de chimioterapie, mama Lorei a pierdut lupta cu viața. Însă, înainte de a muri Mihaela Petrescu i-a lăsat o scrisoare de adio fiicei sale în care o încurajează să treacă peste acest moment greu și să rămână omul adevărat, care știe că este. De asemenea, Mihaela a asigurat-o pe Lora că ea este cel mai frumos lucru care i s-a întâmplat în viață.

„Cum-necum, mi-au cam ieșit treburile așa cum am vrut, și ma gândesc acum că Dumnezeu m-a ajutat pentru că am fost rezonabilă, n-am cerut imposibilul… și cu siguranță tot Dumnezeu ne-a adus împreună, suntem un „tot” destinat să facă bine în viață asta, atât cât se poate și cui merită….să împrăștiem iubire acolo unde e teren fertil, și unde nu mai pot eu, să fii tu ! Putere îți doresc și gânduri bune, protecție divină și ajutor necondiționat de la cei ce te iubesc! Știu că vei fi cu siguranță un OM adevărat!”, a încheiat Mihaela Petrescu mesajul pentru fiica sa, Lora.

Urmăriți Impact.ro și pe