Lora a înnebunit Internetul cu pozele din vacanța din Bali. ”Ai grijă, să nu te rupi”

Redacția IMPACT 12.03.2020, 12:37
Lora a înnebunit Internetul cu pozele din vacanța din Bali. ”Ai grijă, să nu te rupi”
Lora a plecat recent în Bali alături de iubitul său, Ionuț Ghenu într-o binemeritată vacanță. Deși, toată lumea își anulează călătoriile în această perioadă, artista demonstrat din nou cât de curajoasă este. Mai mult, artista și-a ținut la curent fanii cu apariții incendiare din paradis. Cum au reacționat fanii când au văzut-o în costum de baie?

Lora, ipostaze incendiare în Bali. Cum s-a fotografiat artista?

Cântăreața se află în Bali împreună cu iubitul său și se bucură de un decor exotic și de timpul petrecut cu Ionuț. Chiar dacă se află la mare distanță de casă, Lora a ținut în permanență legătura cu fanii săi prin intermediul rețelelor de socializare, acolo unde a postat mai multe imagini din călătorie.
Printre aceste imagini se numără și unele cu Lora în care își etalează trupul într-un costum de baie multicolor, compus din două piese. Fanii au remarcat imediat flexibilitatea artistei și i-au transmis următorul mesaj: „Să nu te rupi, ai grijă!”.
lora, internet, poza, vacanta bali
Lora, ipostaze incendiare în Bali. Cum s-a fotografiat artista?

Fotografia de mai sus a strâns peste 17.000 de like-uri și a stârnit și alte reacții din partea fanilor, precum: „Ești foarte frumoasă!”, „Am crezut că e JLo prima dată când m-am uitat la poză”, „Ești ca o zeiță de frumoasă”, ”Frumos corp ai”.

Lora, pe numele său real din buletin Laura Petrescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste de patru ani alături de managerul său, Ionuț Ghenu. Debutul iubirii dintre cei doi a fost presărat cu mai multe critici, deoarece Lora a fost acuzată că ea ar fi fost motivul pentru care Ionuț Ghenu s-ar fi despărțit de actrița Doinița Oancea.

De asemenea, Lora tocmai ieșise din căsnicia cu comediantul Dan Badea. Cei doi au fost căsătoriți timp de doi ani, după care în 2014 au semnat actele de divorț și au luat-o pe drumuri sparate.

Urmăriți Impact.ro și pe