Lora și Cove, moment fără precedent la Vorbește Lumea. Discuția care s-a auzit pe post: ”Te bat aici, în direct”

Iancu Andreea 13.01.2021, 15:56
Lora și Cove, moment fără precedent la Vorbește Lumea. Discuția care s-a auzit pe post: ”Te bat aici, în direct”

Lora și Cove formează din nou un cuplu pe micile ecrane, în cadrul emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro Tv. Cei doi prezentatori sunt o echipă recent reunită după ce Adela Popescu, fosta colegă de platou a lui Cove, a decis să ia o pauză, anunțând că este însărcinată cu cel de-al treilea copil. Recent, noii colegi au avut parte de o discuție privată, pe care Cove a dezvăluit-o și publicului telespectator, spre nemulțumirea Lorei.

Discuție aprinsă între Lora și Cove, în platoul „Vorbește lumea”

Înainte de emisiunea de astăzi de la Pro TV, Lora și Cove au avut o discuție în spatele camerelor despre un subiect personal al artistei. Cântăreața, complimentată adesea pentru silueta sa și mai cu seamă pentru posteriorul bombat și generos, este nemulțumită de forma sa fizică actuală. Astfel, vedeta s-a plâns colegului său de platou cu privire la acest aspect, iar Cove a profitat de acest detaliu și a făcut conversație lor publică.

În timp ce în emisiune se afla o invitată care propunea o serie de exerciții fizice, Cove a decis să dezvăluie tuturor faptul că Lora este nemulțumită de posteriorul său. Astfel, între cei doi prezentatori s-a iscat o discuție aprinsă, în timp ce cântăreața a dat atenție exercițiilor prezentate în platou.

„Încetează, că te bat aici în direct”

Cove: Hai să spunem ce povesteai mai devreme, până să intrăm în direct.
Lora: Măăăi!
Cove: Uite, spunea că nu mai are fundul bombat. Spuneți și voi.
Lora: Lasă că știu eu cum trebuie să stea, nu mai e la fel.
Cove: Spuneți și voi (n.r. arătând către oamenii din regie). Așa e că nu are dreptate?
Lora: Încetează, că te bat aici în direct. Mai bine trec la exerciții. Eu zic să pleci din raza mea că nu te văd bine!

Adela Popescu a fost înlocuită de Lora, în emisiunea de la Pro TV
Adela Popescu a fost înlocuită de Lora, în emisiunea de la Pro TV

Adela Popescu a renunțat la postul de prezentator. Vedeta așteaptă cel de-al treilea copil

Actrița Adela Popescu a anunțat recent că este însărcinată pentru a treia oară, după ce vedeta are acasă deja doi băieți. Pentru că situația epidemiologică impune mai multe riscuri, vedeta a decis să se ferească o perioadă de expunere și să se concentreze pe familie și starea sa de sănătate. Astfel, Adela i-a cedat locul său din emisiune Lorei, cea care îl va acompania pe Cove în emisiunea „Vorbește lumea”, de luni până vineri, la Pro TV.

Nu ne era de ajuns “haosul” actual, am vrut unul și mai mare, așa că… da, sunt însărcinată pentru a treia oară. ? Nu avem emoții deloc, suntem siguri că ne vom descurca, e un copil foarte dorit pe care abia așteptăm să îl cunoaștem. Vrem să fie în siguranță și pentru asta vom face tot ce ține de noi. Tocmai de aceea am și hotărât să mă retrag de la Vorbește Lumea atât de repede, a afirmat Adela Popescu înainte de plecarea din platoul emisiunii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...