De ce nu se mărită Lora cu Ionuț Ghenu. Artista a spus motivul, i s-au stricat planurile

Cristian Cojocaru 04.09.2021, 15:29
De ce nu se mărită Lora cu Ionuț Ghenu. Artista a spus motivul, i s-au stricat planurile

Lora și Ionuț Ghenu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Totuși, oamenii se întreabă de ce nu se căsătorește frumoasa cântăreață cu acesta deși sunt împreună de 5 ani.

Motivul pentru care Lora nu se căsătorește cu Ionuț Ghenu

Povestea de dragoste dintre cei doi începea în urmă cu 5 ani, iar cei doi par să se înțeleagă la fel de bine ca în prima zi. Suspicioși de fel, oamenii sunt curioși de ce, în ciuda faptului că cei doi se înțeleg atât de bine, nu se căsătoresc. Lora a vorbit în direct la Antena Stars care este motivul care stă în spatele amânării acestui pas important.

Deși toată lumea știu că cei doi sunt împreună, frumoasa artistă postează poze destul de rar cu iubitul ei. Acest lucru nu înseamnă că cei doi nu se mai înțeleg bine, ci e doar dorința cântăreței de a-și ține viața privată de ochii lumii. Lora a mărturisit că se înțeleg foarte bine și că preferă să aibă parte de intimitate, nefiind de acord să afișeze totul pe rețelele de socializare.

Aflată în platoul Antena Stars, Lora a decis să vorbească pe baza acestui subiect pentru a înlătura orice dubiu curioșilor. Chiar dacă cei doi nu sunt adepții căsătoriei, artista a mărturisit că au avut în plan să ajungă și în fața altarului în urmă cu ceva vreme, însă toate aceste planuri au fost date peste cap din cauza unui motiv care a afectat viețile tuturor.

lora ionuț ghenu
Lora a inlocuit-o pe Adela Popescu in cadrul emisiunii de la PRO TV

Pandemia a stricat planurile celor doi

Pandemia de coronavirus pare să fie principalul vinovat pentru faptul că Lora și Ionuț Ghenu au fost nevoiți să își amâne planurile. Chiar în momentul în care marele plan era în desfășurare, restricțiile i-au determinat pe cei doi să renunțe le acesta. Fericitul cuplu așteaptă ca lucrurile să revină la normal pentru a putea avea parte de o nuntă de vis.

“Pașii se tot fac. Zilnic facem pași spre o relație mult mai frumoasa. Suntem ca cei mai buni prieteni, ne iubim enorm, însă pandemia a amânat tot ce ne-am planificat. Urmează cu siguranță, însă mai durează.”, a mărturisit Lora în exclusivitate la Antena Stars.

Din cauza aceluiași motiv, concertele artistei au fost suspendate, astfel că aceasta a ajuns să prezinte o emisiune TV alături de Gabriel Coveșanu, însă ulterior, Lora și-a luat rămas-bun. Adela Popescu a fost înlocuită cu celebra cântăreață pentru că a rămas însărcinată cu cel de-al treilea copil. La un moment dat, Cove ar fi dat de înțeles că și Lora ar umra să devină mămică spunând: ”Nu știu cum se face că toate colegele mele și-au făcut afaceri sau au rămas însărcinate”.

Această afirmație a ridicat semne de întrebare telespectatorilor dar și internauților care erau curioși dacă aceasta este însărcinată. Artista le-a explicat că nu este vorba despre asta și că doar se simte foarte obosită, lucru care a determinat-o să ia această decizie. Totodată, Lora a afirmat că ar vrea să devină mamă în viitorul apropiat doar că nu se grăbește să ajungă acolo.

Urmăriți Impact.ro și pe