Lora nu va mai prezenta alături de Cove emisiunea Vorbeşte Lumea. Motivul pentru care a luat brusc această decizie

Nicu Stan 11.06.2021, 14:37

Lora nu va mai prezenta alături de Cove emisiunea Vorbeşte Lumea. Motivul pentru care a luat brusc această decizie l-a dezvăluit chiar ea, în emisiunea de astăzi.

Lora pleacă de la Vorbește Lumea. Ce i-a spus Cove când a auzit vestea în direct

Lora nu va mai prezenta alături de Cove emisiunea Vorbeşte Lumea. Motivul pentru care a luat brusc această decizie este acela că nu îi mai ajunge timpul. Are nevoie de timp pentru a-și duce mai departe cariera de cântăreață și are și alte proiecte care îi mai ocupă timpul.

Cove a fost cel care a început, cu tristețe, dialogul dintre ei doi și în urma căruia Lora a dezvăluit că va părăsi emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV.

Lora se retrage de la emisiunea de la PRO TV
Lora se retrage de la emisiunea de la PRO TV

Cum a dezvăluit Lora că pleacă de la emisiunea Vorbește Lumea

”-Iti multmesc ca ai fost jumatatea mea pentru o vreme in emisiune.

-Vreau sa va multumesc ca am putut fi in contact cu showbz-iul, dar datoria ma cheama, ma asteapta publicul, petrec ore la studio, cred ca este o veste trista pemtru admiratorii mei, dar buna pentru cei care imi admira activitatea muzicala.Oricand ai loc in aceasta echipa minunata”, a fost dialogul dintre Cove și Lora.

Lora îi ținea locul Adelei Popescu

Trebuie menționat că Lora a ajuns în calitate de prezentatoare, alături de Cove, a emisiunii Vorbește Lumea, de la Pro TV, după ce Adela Popescu a rămas acasă, fiind însărcinată cu al treilea copil.

Pe lângă cariera muzicală, Lora are un rol spectaculos în filmul ”Pup-o, mă! 2 – Mireasă Nebună”, film ce va avea premiera în cinematografe pe  15 august. Astfel, Lora, Florin Busuioc, Alin Panc, Cosmin Seleși, Văru Săndel, Andreea Samson, Mădălina Anea și mulți alții vor fi prezenți la avanpremiera specială a filmului, la Grădina de Vară, în Herăstrău, pe 30 iunie și 1 iulie, înceopând cu orele 20:00.

Cum a ajuns Lora actriță de film

Alin Panc, producătorul și unul dintre actorii din rolurile principale ale filmului, a amintit despre cum i-a venit ideea de a juca alături de cântăreața Lora.

”O urmăream pe Lora de mult. Este o artista desăvârșită și un om minunat. Am hotărât să o contactăm și să îi propunem să joace în partea a doua filmului Pup-o,mă!, partea în care personajul principal feminin este o cântăreața gen vedetă, iar Lora se potrivea de minune. În momentul în care a acceptat să joace în film, am fost sigur că o să facem o melodie împreună. Lora ne-a surprins minunat cu talentul ei de actriță și ne bucurăm că este cu noi în film”, spunea declarat Alin Panc în urmă cu ceva timp, pentru libertatea.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe