Ce spune Lora despre tânăra folosită pe post de platou la un eveniment: „Am salutat fata când am văzut-o, se simțea bine”

Ana Anitoiu 07.06.2021, 18:54

O discuție aprinsă a început pe rețelele de socializare după ce o tânără s-a transformat într-un platou de sushi la un eveniment monden. Lora a fost întrebată de fanii ei ce părere a avut despre acest lucru, mai ales că s-a numărat printre participanți. Cântăreața și coprezentatoarea emisiunii ”Vorbește Lumea” de la Pro TV nu s-a sfiit să-și spună opinia.

O tânără folosită pe post de platou a stârnit o discuție aprinsă

Imagini cu tânăra folosită pe post de platou de sushi au apărut pe internet, iar discuția referitoare la această practică a fost iscată de Ana Măiță, președinta Asociației Mame pentru Mame. Ea a cerut o reacție din partea vedetelor care au participat la acea petrecere, iar mesajul ei a fost înlăturat de pe Facebook, deoarece a fost raportat pentru ”hate-speech” sau discurs instigator la ură.

”Am postat o opinie pe Facebook despre o recepție cu vedete la care s-a servit sushi direct de pe o tânără aproape goală, întinsă pe masă. Am susținut că practica asta provenită din lupanarele japoneze de la 1700, scoasă în afara legii în multe țări, pune femeia într-o poziție degradantă și că nu mai este folosită decât de mafioții Yakuza. Și am lansat un apel către vedetele prezente să reflecteze la situație și să vadă dacă totuși nu au greșit că nu s-au ridicat să plece”, a scris Ana Măiță pe Facebook.

Ce spune Lora despre tanara folosita pe post de platou la un eveniment
Tanara folosita pe post de platou

Lora, despre tânăra folosită pe post de platou

Pe pagina ei de Instagram, Lora a fost întrebată ce opinie are cu privire la tânăra folosită pe post de platou. Cântăreața nu susține punctul de vedere al Anei Măiță. Vedeta a spus că, în opinia ei, ”se caută scandal”.

”Eu cred că se caută scandal. Că mâine poimâine urmează «body painting», statuile vivante etc. Cred că se caută «șocul» de după restricții și se uită repede de animatoarele aproape goale în cuști și rochiile din pahare pline de șampanie de pe domnițe aproape goale. Cred că fiecare e liber să aleagă ce face. Cred că dați o tentă greșită alegerilor unor modele de a interpreta un rol”, a fost opinia Lorei.

Lora, despre tânăra-platou: ”Se simțea bine”

În plus, Lora a povestit cum s-a simțit oribil atunci când la o baie din Italia a fost așteptată de un bărbat cu intenția de a-i usca mâinile cu un prosop. Artista a menționat că acel om, la fel ca modelul devenit platou, au ales această activitate, pentru care au fost plătiți. În plus, coprezentatoarea de la ”Vorbește Lumea” a spus că tânăra se simțea bine întinsă pe masă și acoperită de sushi.

”Mie mi s-a părut oribil să mă aștepte un domn la baie în Italia ca să mă șteargă pe mâini cu un prosop după ce m-am spălat. Mi s-a părut foarte ciudat. Mi s-a explicat că asta e politica lor, etc.. Ideea e că, așa cum cei ce te servesc la masă, îți cară bagajul, te masează nu sunt sclavi, pentru că e un job pe care ei îl aleg și sunt plătiți, așa și acest model de sex feminin a ales să fie cea de pe care se poate servi sushi. Nu am fost acolo să judec alegerea ei sau a organizatorilor, habar n-aveam ce va fi. Am salutat fata când am văzut-o… Se simțea bine, primea atenție. N-am mâncat de pe ea, dacă asta vreți să știți”, a adăugat Lora.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...