Lora a dat prima declaraţie despre burtica de gravidă. Cântăreaţa, mai sinceră că niciodată

Lora a dat prima declaraţie despre burtica de gravidă. Cântăreaţa, mai sinceră că niciodată

După ce a renunțat să mai prezinte emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, Lora are mai mult timp pentru ea. Solista mărturisea că vrea să se ocupe de proiectele personale, dar nu a uitat nici de silueta sa, chiar dacă asta înseamnă să urmeze o dietă strictă.

Lora este extrem de activă în ultima perioadă și arată din ce în ce mai bine. Dincolo de trăsăturile cu care a înzestrat-o mama natură, Lora afișează forme de invidiat. Se pare că artista nu face eforturi uriașe pentru a arăta atât de bine.

Ce face Lora pentru a se menține în formă

Cântăreața a dezvăluit ce face totuși ce face pentru a avea un trup fără cusur. Lora a recunoscut că este încântată de formele pe care le are și cu care a înzestrat-o mama natură.

„Cine nu vrea să mai slăbească? Mie îmi plac formele pe care le am și cum sunt eu acum! Îmi place de mine cum arăt. Nu m-am mai cântărit. Am circumferința de 1 metru la șolduri. Încep concertele. Eu până acum am reușit să mă mențin fără să fac nimic deosebit. Când m-am apucat de sală, mi-am scrântit piciorul. Nu cred în diete dar cred într-un stil de viață sănătos! Sunt pe intermitent fasting și pe mai puțină carne, mai puțină proteină animală, mai multă proteină vegetală, în ceea ce privește stilul de viață! Beau rar sucuri, beau apă plată des, iar dulciuri servesc doar o dată pe lună, pentru că nu simt nevoia mai des. În ce constă meniul meu?

Mă trezesc dimineață și la micul dejun mănânc cereale combinate, integrale, musli, beau lapte de migdale, dar asta pe la ora 11.30 -12.00. Intermitent fasting înseamnă să nu mănânci cel puțin 16 ore, așa că în funcție de asta iau prima masă. Apoi, la a doua masă, depinde, o supă, o salată, pește, paste sau fructe de mare, iar cina poate fi sau nu fi. Între mese mai mănânc un fruct. De sport nu prea am timp, dar aș vrea să reîncep după ce mă refac cu piciorul! Mi-am programat să mă vindec singură, merg la masaj la salonul unei prietene!’, a mai povestit Lora pentru Ciao.ro.

Lora a ținut să lămurească lucrurile și să precizeze că nu este însărcinată, după ce s-a zvonit că ar urma să devină mamă.

De ce a plecat de la ‘Vorbește lumea’

Lora a decis să plece din echipa emisiunii “Vorbește lumea” de la Pro TV, după doar cinci luni în care a înlocuit-o pe Adela Popescu. Fosta prezentatoare a stârnit o mulțime de reacții cu decizia ei, fanii fiind nemulțumiți de faptul că nu o mai pot vedea zilnic pe vedetă.

Totuși, aceasta a ales să explice gestul său, motivând totul prin nevoia de a reveni la activitatea sa preferată, muzica fiind până la urmă cea care a consacrat-o. În plus, artista se ocupă de propria sa afacere cu produse cosmetice, iar emisiunea i-ar fi răpit timp prețios din proiectele personale.

‘Am spus ceea ce era de spus. Eu sunt performer activ și nu pot renunța la mine și la ce sunt construită să fac că să fiu prezentatoare de matinal luni-vineri. Abia am reușit să fac față prima dată. Acum au fost restricții și am avut timp, altfel nu mai acceptam… și tot a fost greu, pentru că am un business de crescut, a mărturisit Lora.

Este greu să faci tot ce fac eu = o emisiune și să nu ai cum să pleci din oraș să te încarci mai mult de o noapte. 5 luni au fost suficiente. Îmi pare rău dacă cineva e dezamăgit de răspunsul meu, dar acesta e principalul motiv și consider că este întemeiat’, a mai spus artista.

Urmăriți Impact.ro și pe