Lora a spus adevărul. De ce a plecat, de fapt, de la Vorbeşte Lumea. ”Altfel nu mai acceptam”

Ana Ionescu 16.06.2021, 20:48
Lora a spus adevărul. De ce a plecat, de fapt, de la Vorbeşte Lumea. ”Altfel nu mai acceptam”

În urma cu câteva zile, Lora a anunțat că părăsește emisiunea Vorbește Lumea, fară să dea prea multe detalii despre motivul care a determinat-o să ia aceasta decizie bruscă. Acum însă, artista a revenit cu noi detalii despre plecarea de la Pro TV.

Motivul pentru care Lora a părăsit emisiunea Vorbește Lumea. A spus, în sfârșit, adevărul

În momentul în care a anunțat că nu va mai apărea la emisiunea Vorbește Lumea, Lora a spus doar că vrea să se concentreze mai mult pe cariera muzicală. Întrebată de un fan însă despre această decizie venită pe neașteptate, Lora a detaliat motivele care au făcut-o să ia această hotărâre.

Ea a mărturisit că a acceptat să prezinte emisiunea de la Pro TV pentru că pandemia i-a anulat concertele, însă acum, odată cu reluarea evenimentelor, nu mai putea ţine pasul cu toate activitățile în care era implicată.

”Am spus ceea ce era de spus. Eu sunt performer activ și nu pot renunța la mine și la ce sunt construită să fac că să fiu prezentatoare de matinal luni-vineri. Abia am reușit să fac față prima dată. Acum au fost restricții și am avut timp, altfel nu mai acceptam… și tot a fost greu, pentru că am un business de crescut”, a mărturisit Lora.

”Este greu să faci tot ce fac eu = o emisiune și să nu ai cum să pleci din oraș să te încarci mai mult de o noapte. 5 luni au fost suficiente. Îmi pare rău dacă cineva e dezamăgit de răspunsul meu, dar acesta e principalul motiv și consider că este întemeiat”, a mai spus artista.

Lora a spus adevarul. De ce a plecat, de fapt, de la Vorbeste Lumea2
Lora a spus adevarul. De ce a plecat, de fapt, de la Vorbeste Lumeacove

Lora a infirmat zvonul că ar fi însărcinată

După anunțul că Lora va părăsi emisiunea Vorbește Lumea, colegul artistei, Cove, a lăsat să se înțeleagă că aceasta ar fi, de fapt, însărcinată.

”Nu ştiu cum se face că toate colegele mele şi-au făcut afaceri sau au rămas însărcinate. Sunt un fel de talisman al femeilor, sunt bun, sufletist, harnic. Singurătatea nu e pentru mine! Vreau să îmi beau cafeaua cu cineva… Cu o parteneră care să nu mai plece atât de repede. Sau poate cu un partener”, a spus  Cove.

Ulterior, Lora a negat zvonul că ar fi însărcinată pe pagina sa de Instagram.