Probleme mari de sănătate pentru Liviu Dragnea. Pe cine acuză avocata fostului lider PSD

Rădulescu Valentin 10.09.2020, 12:24
Probleme mari de sănătate pentru Liviu Dragnea. Pe cine acuză avocata fostului lider PSD

Avocata lui Liviu Dragnea a vorbit recent despre condițiile în care stă acesta în închisoare. Fostul lider al social-democraților are probleme mari de sănătate și stă închis toată ziua. De asemenea, lui Liviu Dragnea i s-a anulat și dreptul de a lucra în atelier.

Ce probleme de sănătate are Liviu Dragnea?

Avocata fostului lider PSD, Flavia Teodosiu, a făcut joi un anunț prin care susține că fostul lider PSD are probleme grave de sănătate, fiind vorba de mai multe hernii în zona cervicală și zona lombară. Totodată, lui Liviu Dragnea i s-ar fi retras dreptul la muncă pentru o perioadă nedeterminată, ca urmare a interviului acordat pentru Realitatea Plus, acesta fiind ilegal. Flavia Teodosiu a declarat că de două luni fostul lider PSD stă închis 23/24.

De două luni și jumătate domnul Dragnea este nevoit să stea în cameră 23 din 24 fiind scos la aer o singură oră pe zi”, a spus Flavia Teodosiu, potrivit g4media.ro.

Probleme mari de sănătate pentru Liviu Dragnea. Pe cine acuză avocata fostului lider PSD
Probleme mari de sănătate pentru Liviu Dragnea. Pe cine acuză avocata fostului lider PSD

Liviu Dragnea, audiat

Fostul lider PSD a fost audiat marți prin intermediul unei videoconferințe la Judecătoria Sectorului 5. Acesta a susținut că nu știa de la început că interviul oferit pentru fosta sa consilieră, Anca Alexandrescu, se află prin Skype, acesta fiind informat ulterior. Totodată, Dragnea a mărturisit că la discuție a asistat și partenera sa de viață, Irina Tănase. Potrivit informațiilor, instanța a amânat pronunțarea până pe data de 15 septembrie.

„Nu m-am gândit că voi fi sancționat pentru că am avut o conversație online cu altă persoană, conversație care, în viziunea mea, nu a avut caracterul unui interviu acordat unui trust de presă. Declar faptul că după încheierea conversației online, interlocutoarea mea mi-a comunicat faptul că a înregistrat conversația și că urma să o pună pe facebook. În privința acestui aspect nu am avut nicio putere de decizie întrucat din interiorul penitenciarului nu pot avea control asupra a ceea ce se întampla în exteriorul penitenciarului.

De 2 luni și jumătate stau închis în cameră 23 de ore pe zi. (…) Aș vrea să mai spun că în această conversație am fost 3 persoane. Doamna Alexandrescu, eu și partenera mea de viață, Irina Tănase, și ea trecută pe lista de persoane aprobate. Pentru informarea dumneavoastră, partenera mea de viață era acasă, îmbrăcată în pijamale și Anca Alexandrescu era în bucătărie, îmbrăcată lejer. În nicio țară, în niciun trust de presă, nu se fac interviuri în maniera asta. (…)

Dreptul la muncă nu poate fi decât suspendat temporar, nu spune că poate fi ridicat. Sunt inginer auto și asta e meseria mea. Am primit foarte multe evidențieri si recompense datorită modului în care am muncit la garaj”, a spus Liviu Dragnea în instanță, potrivit sursei citate de mai sus.

Urmăriți Impact.ro și pe