Logodnica lui Liviu Dragnea a rupt tăcerea! Prin ce trece fostul lider PSD în penitenciar. Clipe de coșmar

Elena Avramescu 12.09.2020, 09:12
Logodnica lui Liviu Dragnea a rupt tăcerea! Prin ce trece fostul lider PSD în penitenciar. Clipe de coșmar

De un an și jumătate, Liviu Dragnea este închis la Penitenciarul Rahova, iar arestul lui s-a petrecut a doua zi după rezultatul alegerilor europarlamentare. Se pare că închisoarea i-a dăunat stării de sănătate a fostului lider PSD, iar cea care a dat detalii despre acest lucru este nimeni alta decât tânăra sa logodnică, Irina Tănase.

Logodnica lui Liviu Dragnea a rupt tăcerea

Irina Tănase a acordat un interviu pentru Antena 3, acesta fiind realizat la o zi după ce avocata Flavia Teodosiu a vorbit despre abuzurile la care ar fi fost supus fostul președinte PSD. Cu siguranță închisoarea nu-i priește astfel că starea lui de sănătate ar fi extrem de gravă și nu apar semne cum că se va îmbunătăți, ținând cont de evoluția lucrurilor din prezent.

„Starea de sănătate a lui Liviu Dragnea este una foarte gravă. Cred că asta se vede și din faptul că ieri a ieșit doamna avocat să facă declarații pe subiectul acesta, că altfel știți bine că noi nu suntem genul de oameni care să facem declarații publice despre viața noastră privată” a declarat Irina Tănase la începutul interviului.

Logodnica lui Liviu Dragnea a rupt tăcerea
Logodnica lui Liviu Dragnea a spus adevărul cu privire la starea de sănătate a fostului lider PSD

Prin ce trece fostul lider PSD în penitenciar

Se pare că Liviu Dragnea ar avea niște hernii care nu-i dau pace iar din această cauză starea lui de sănătate s-ar fi alterat, din spusele logodnicei sale. Aceste hernii ar trebui operate cât mai curând, mai ales că în urmă cu ceva timp a refuzat să facă această operație fiindcă urma o campanie pe care nu ar mai fi putut s-o ducă până la capăt, astfel că a amânat-o.

„În primul rând el are niște hernii care sunt cunoscute în spațiul public și pentru care are nevoie întâi de un consult, un consult de specialitate al unui om care să-i cunoscă istoricul medical și să poată să aprecieze cât de mult s-a depreciat starea lui de sănătate dinainte să intre în penitenciar și până acum.

El are câteva hernii în zona cervicală care sunt în stare de operație, operație pe care le a refuzat-o în urmă cu doi ani când a fost internat, pentru că urma o campanie și nu ar fi putut să o ducă în starea de convalescență. Are și o hernie lombară care s-a agravat categoric pentru că au apărut simptome care arată acest lucru” a mai spus Irina Tănase, potrivit sursei citate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...