Locul în care trebuie să aşezi bradul de Crăciun în casă pentru a atrage norocul şi banii

Beatrice Dumitru 04.12.2021, 17:18
Locul în care trebuie să aşezi bradul de Crăciun în casă pentru a atrage norocul şi banii

Feng Shui înseamnă în chineză „vânt” și „apă”, iar scopul este de a realiza armonie în locurilor în care oamenii trăiesc. Pentru această doctrină, fiecare obiect din interiorul unei încăperi are o energie specifică, de aceea este important cum așezăm lucrurile în casă. Iată unde trebuie să aşezi bradul de Crăciun pentru a avea noroc și bani tot anul.

Locul ideal pentru bradul de Crăciun pentru a atrage norocul și banii

Dacă nu ai împodobit bradul de Crăciun, este bine să te gândești unde vrei să-l așezi pentru a atrage norocul și banii în casă. Și poți face acest lucru, dacă ții cont de recomandările Feng Shui referitoare la decorarea casei pentru cea mai mare sărbătoare a anului.

Este important să alegi un brad artificial sau unul care să poată fi plantat după ce trece perioada Sărbătorilor de iarnă. Potrivit tehnicilor Feng Shui, brazii naturali nu sunt buni, deoarece tăierea lor alungă sporul și energia din casă. Dacă bradul tău a fost depozitat tot anul, înainte de a-l asambla, ar trebui să-l lași cel puțin trei ore într-un loc luminos, unde să îl vadă razele soarelui.

 Locul în care trebuie să aşezi bradul de Crăciun în casă pentru a atrage norocul şi banii
Locul ideal pentru a așeza bradul de Crăciun.

Locul perfect pentru a așeza bradul este în partea de nord a casei tale. Culorile pe care ar trebui să le alegi pentru decorare ar trebui să fie deschise, de exemplu alb sau argintiu, iar în vârf se pune o stea argintie sau albă.

Unde așezi bradul de Crăciun ca să ai parte de dragoste

Dacă vrei să ai parte de dragoste sau de relații de succes, bradul ar trebui să fie asezat în partea de sud-vest a casei. Culorile decorațiunilor de Crăciun ar trebui să fie în nunanțe puternice, cum ar fi auriu sau galben, roșu sau portocaliu. Folosește panglici și fundițe roșii pentru decorarea bradului, dar și în toată casa. În vârful bradului poți pune o stea aurie sau o fundă mare roșie.

Echilibrul și sănătatea emoțională sunt importante pentru orice persoană. Potrivit recomandărilor Feng Shui, dacă vrei să le atragi, bradul trebuie așezat în centrul casei. Folosește culorile maro, ocru, galben și portocaliu pentru decorațiuni. De asemenea, poți adăuga cuarț sau cristale, iar în vârful bradului pune o stea aurie. Iar dacă vrei să fii sănătos tot anul și tu și familia ta, locul ideal pentru a așeza bradul este partea de est a casei, iar culorile decoratiunilor să fie roșu, verde și auriu. În vârful copacului alege o stea aurie sau verde.

Urmăriți Impact.ro și pe