Locul în care George Burcea are interzis atunci când își vede copiii. Andreea Bălan nici nu a mai stat la discuții (Exclusiv)

Badea Violeta 18.01.2022, 13:08

George Burcea și Andreea Bălan se află în plin proces de divorț. Deși s-au despărțit cu scandal de multă vreme, cei doi încă nu și-au încheiat socotelile în instanță. De-a lungul timpului, cei doi și-au aruncat cuvinte grele, iar acum există o nouă situație tensionată între aceștia. Celebra cântăreață nu-l mai lasă pe fostul ei soț să-și ducă fetele într-un anumit loc. Iată unde nu-și poate duce actorul copiii!

Andreea Bălan nu-l mai lasă pe George Burcea să-și ducă copiii într-un anumit loc

Scandalul dintre George Burcea și Andreea Bălan este departe de a se fi încheiat. Pe lângă bunuri materiale, cei doi au de împărțit și timpul petrecut alături de cele două fiice ale lor, pe nume Clara și Ella.

Deși nu au o relație tocmai bună, îndrăgita solistă a decis să-i facă lui George Burcea o surpriză deosebită. Interpreta i-a permis actorului să-și sărbătorească ziua alături de cei doi copii ai săi, însă i-a pus și o condiție. Artista i-a interzis fostului său soț să le ducă pe cele două fete în locuința Vivianei Sposub.

„Andreea vrea ca fiicele sale să nu simtă absența tatălui, să fie apropiate de ambii părinți. Ea nu este însă de acord ca George să nu respecte legea.

S-a făcut o anchetă socială atât la Andreea, cât și la George, iar fiicele sale doar acolo pot sta. Le-a lăsat să petreacă toată ziua cu el, dar cu această condiție”, au declarat sursele Playtech.ro.

George Burcea si fiica lui
George Burcea si fiica lui

Suma pe care George Burcea trebuie să i-o plătească Andreei Bălan

George Burcea și Andreea Bălan sunt în plin scandal. Recent, cântăreața a apărut într-un videoclip publicat în mediul online. Astfel, toți internauții au putut vedea cum artista îl jignește pe fostul său soț.

Vedeta este supărată pentru că a suportat singură cheltuielile ce țin de îngrijirea celor două fiice. Actorul trebuie să plătească 15.000 de euro, altfel riscă dosar penal.

George Burcea se confruntă deja cu probleme legale, fiind acuzat de instigare la violență. De asemenea, actorul este cercetat penal, după ce ar fi fost prins la volan sub influența substanțelor interzise.

Urmăriți Impact.ro și pe