Conversații incendiare între Andreea Bălan și George Burcea după despărțire. „Mă faci drogat și bețiv”

Stan Filon 08.01.2022, 12:26
Conversații incendiare între Andreea Bălan și George Burcea după despărțire. „Mă faci drogat și bețiv”

Este război total între Andreea Bălan și fostul său partener de viață, George Burcea. Cei doi s-au jignit reciproc și totul a fost făcut acum public. O discuție aprinsă între cei doi a apărut în presă, după ce apelul lor video a fost înregistrat de o persoană care se afla lângă George Burcea și se pare că este chiar actuala sa iubită, Viviana Sposub, care a avut și ea în trecut schimburi dure de replici cu Andreea Bălan.

Au apărut în presă conversații incendiare între Andreea Bălan și George Burcea, după despărțire

Au ieșit din nou scântei între Andreea Bălan și George Burcea. Dacă acum câțiva ani din relația lor ieșeau scântei de iubire, iată că acum acestea s-au transformat în unele de ură totală. Cei doi nu se mai înțeleg deloc și se jignesc cu fiecare ocazie pe care o au. La ultima ceartă, se pare că vedeta l-a făcut „drogat și bețiv” pe încă soțul ei, cel puțin în acte.

Toată scena apelului video a fost filmată, se pare, de nimeni alta decât de Viviana Sposub, partenera de viață a lui George Burcea. Cele două femei din viața lui George Burcea au mai avut schimburi de replici și s-au amenințat chiar și cu instanța. Din păcate, scandalul va escalada, după apariția filmării respective. Iată dialogul halucinant:

Conversatii incendiare intre Andreea Balan si George Burcea dupa despartire
Conversatii incendiare intre Andreea Balan si George Burcea dupa despartire

Dialog halucinant între Andreea Bălan și George Burcea

„Andreea Bălan: “Stop! Uite, eu te respect pentru ea”.
George Burcea: “Termină cu lucrurile acestea și după să îți spun”.
George Burcea: “Uite, să zicem că eu am făcut lucrurile acelea”,
Andreea Bălan: “Nu ai ce să îmi spui. Eu nu am ce să discut cu un om care mă jignește”.
George Burcea: “Ascultă-mă și tu”.
Andreea Bălan: “Eu nu am ce să discut”.
George Burcea: “Pe ce bază îmi spui că sunt un drogat și un bețiv? Zi-mi pe ce bază susții la telefon că sunt un drogat și bețiv?”
Andreea Bălan: “Pentru că ești și s-a văzut că ești. Și public s-a văzut că ești. Te-ai sabotat singur cu cartea. Ești! Ce să mai discutăm? Ești”.
George Burcea: “Pe ce bază? Tu îmi spui că te jignesc când tu de fapt mă jignești și bagi în cap copiilor c%$#@uri”
Andreea Bălan: “Eu nu bag nimic copiilor”.
George Burcea: “Pe ce bază?”, scrie cancan.ro.

George Burcea, care i-a cerut Andreei Bălan în mod repetat dovezi pentru afirmațiile ei, este, de fapt, cercetat penal după ce a fost surprins drogat la volan, de către polițiștii de la Rutieră. Dacă avocatul actorului spera ca dosarul să fie clasat, iată că procurorii au decis să trimită în instanță dosarul lui George Burcea, iar procesul este gata să înceapă. Actorul ar putea fi trimis la închisoare pentru fapta sa. La momentul respectiv, George Burcea susținea că cea care l-a denunțat la poliție ar fi fost nimeni alta decât Andreea Bălan.

Urmăriți Impact.ro și pe