Urmează zile de foc pentru George Burcea. Ce riscă la tribunal fostul soț al Andreei Bălan (exclusiv)

Ioana Bucur 12.01.2022, 23:57
Urmează zile de foc pentru George Burcea. Ce riscă la tribunal fostul soț al Andreei Bălan (exclusiv)

Lupta pare că se apropie de final, dar asta nu înseamnă că actorul are motive să fie liniștit. Urmează zile de foc pentru George Burcea: pe lângă amânarea sentinței din procesul de divorț și custodie pentru săptămână viitoare, fostul soț al Andreei Bălan așteaptă, pe 26 ianuarie, pronunțarea într-un dosar dificil în care este implicat. Jurnaliștii redacției Playtech-Impact.ro au aflat informații în exclusivitate, ce riscă vedeta la tribunal.

Procesele în care este implicat George Burcea ajung la final

Procesul de divorț și cel pentru custodia celor două fiice ale Andreei Bălan și ale lui George Burcea a ajuns la final. Ce doi vor afla săptămâna viitoare decizia instanței. Până atunci, actorul nu-și va putea lua încă fiicele să doarmă peste noapte la el.

Tot la acest final de lună, George Burcea va afla dacă va fi condamnat într-un alt proces, ce s-a judecat pe fond, după ce, în luna februarie 2021, fostul soț al Andreei Bălan a fost prins la volan sub influența drogurilor, motiv pentru care i s-a deschis un dosar penal,

„Poliția Ilfov nu …asa cum au scris ziare sau cum IPJ a dat comunicat (cred), ci au fost informați de Andreea. Spun asta pentru că eram de față când s-a întâmplat acest lucru.

Tot acolo eram când mi s-a cerut politicos sa eliberez platoul de filmare. Andreea știa ca eu am consumat substanțe. De unde? Și-a însușit telefonul meu de multe ori când eram în lumea viselor, apoi a început să întrebe în dreapta și-n stânga”, scria George Burcea la începutul lunii martie.

Urmeaza zile de foc pentru George Burcea. Ce risca la tribunal fostul sot al Andreei Balan
George Burcea și Andreea Bălan

Ce riscă George Burcea

În cele din urmă, actorul a recunoscut că a fost implicat în acel incident. Avocatul lui George Burcea a solicitat la acea vreme clasarea dosarului de conducere sub influența drogurilor, însă judecătorii au luat o altă decizie, pe care actorul nu a contestat-o.

„Episodul cu stupefiante, da, a fost real! S-a întâmplat o singură dată și da, îl regret! A fost o perioadă destul de dificilă pentru mine. Acel lucru nu s-a mai repetat, acum sunt în tot felul de teste și alte lucruri. Îmi pare rău ca s-a ajuns atunci în acel punct. Cu siguranță, a fost nevoie să se întâmple, viața avea să îmi dea o lecție.

Cu siguranță, foarte mulți oameni recurg la astfel de gesturi când se simt singuri, abandonați, singuri într-o problemă. Da, m-am simțit abandonat și de asta m-am dus într-o altă zonă. De asta am avut o scăpare”, a spus actorul, în cadrul unui interviu.

Dosarul s-a judecat deja pe fond, iar pronunțarea va avea loc pe data de 26 ianuarie, potrivit Playtech.ro.

Conform legii, „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană (…) aflată sub influența unor substanțe psihoactive (…) se pedepsește cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...