Locul din România unde Elon Musk ar urma să vină. E celebru pentru străini și poate fi transformat în brand de țară

Mihnea Tălău 29.10.2022, 15:06
Locul din România unde Elon Musk ar urma să vină. E celebru pentru străini și poate fi transformat în brand de țară

Elon Musk, șeful Tesla şi SpaceX, care a preluat joi controlul Twitter, alături de alte celebrități, precum Angelina Jolie, ar urma să participe la o petrecere de Halloween la Castelul Bran.

Nume grele la party-ul de la castelul lui Dracula

Celui mai bogat om de pe planetă i se adaugă la party-ul de la castelul lui Dracula și magnatul american Peter Thiel, care s-ar afla deja la București, împreună cu partenerul său, Matt Danzeisen, informează Gândul.

Printre participanți s-ar mai număra Serghey Brin (fondator Google), Luke Nosek (co-fondator PayPal), Steve Jurvetson (fondatorul Hotmail și actual membru al Consiliului de Administrație al Space X), Larry Page (co-fondator Google), dar și o serie de celebrități din lumea artistică.

Peste 200 de oameni importanți de peste hotare, cunoscuți în întreaga lume, și-au anunțat participa la acest eveniment. Astfel, acesta devine, probabil, cel mai important eveniment de acest tip din România.

Victoria lui Dracula. Fără supermarketuri în vecinătatea Castelului Bran
Castelul Bran

La eveniment vor participa lideri de business, dar și artiști, producători etc.

Elon Musk a pregătit un ”Halloween” pentru câțiva dintre directorii Twitter

El are motive de petrecere. După luni de conflicte și incertitudini, planul lui Elon Musk de a achiziționa Twitter pentru 44 de miliarde de dolari a devenit realitate.

Vestea preluării Twitter de către Elon Musk a apărut joi seară târziu, împreună cu informații potrivit cărora acesta a concediat imediat mai mulți directori ai companiei, inclusiv pe directorul general Parag Agrawal, directorul financiar Ned Segal, șeful politicii Vijaya Gadde, consilierul general Sean Edgett și șefa departamentului pentru clienți Sarah Personette.

„Pasărea a fost eliberată”, a scris el pe Twitter după ce a finalizat joi achiziția, făcând referire la logo-ul păsării Twitter, într-un aparent semn al dorinței sale de a vedea compania având mai puține limite în ceea ce privește conținutul care poate fi postat.

Reacțiile din toată lumea la tranzacția anului, nu au întârziat. Spre exemplu, Germania vrea să se retragă de pe Twitter din cauza lui Elon Musk. Și nu este singura luare de poziție, negativă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...