Locul din Grecia în care Simona Halep îşi petrece vacanţa. Detaliul observat imediat de fani la sportivă, nu se aşteptau la asta. Foto

Ioana Bucur 17.07.2022, 10:09

După o evoluție spectaculoasă la ediția din acest an a turneului Wimbledon, a venit momentul pentru o meritată pauză. Locul din Grecia în care Simona Halep își petrece vacanța este parcă desprins din basme, o destinație la care mulți visează, dar unde puțini își pot permite să ajungă. Sportiva a publicat pe rețelele de social media mai multe fotografii, iar un detaliu neașteptat a fost imediat observat de fanii săi.

Simona Halep își petrece vacanța în Grecia

Wimbledon 2022 s-a încheiat, iar românca a decis că este momentul perfect să se bucure de câteva zile de liniște și relaxare departe de casă și antrenamente, sărbătorind avansarea pe poziția 16 în clasamentul WTA. Locul în care Simona Halep își petrece vacanța este spectaculos, iar fotografiile postate de sportivă pe platformele de social media sunt dovada clară.

Destinația aleasă de ea este Mykonos, una dintre cele mai frumoase și scumpe din Grecia. În imaginile împărtășite cu cei care îi urmăresc activitatea în mediul online, constănțeanca radiază de fericire, pare împăcată și împlinită.

Însă fanii nu s-au lăsat fermecați de peisajele fabuloase și au remarcat ceva neobișnuit la cele mai recente fotografii: faptul că este pentru prima oară când jucătoarea de tenis apare în poze alături de prietenii săi, pe care i-a ținut până acum departe de ochii străinilor.

Chiar dacă nu a plecat cu marele trofeu, Wimbledon 2022 a fost o experiență din care românca a avut mult de câștigat. După turneul londonez, Simona Halep a urcat două poziții în clasamentul WTA, ajungând pe locul 16, cu 2415 puncte.

Locul din Grecia în care Simona Halep îşi petrece vacanţa. Detaliul observat imediat de fani la sportivă, nu se aşteptau la asta. Foto

„Probabil am nevoie de timp”

La scurt timp după ce a reușit să se califice în semifinalele Wimbledon 2022, Halep a declarat că, în prezent, joacă cel mai bun tenis al său.

„Mă bucur că sunt din nou în semifinale. Sunt foarte ermoţionată. A fost un meci dificil. Am avut însă încredere în mine, am spus că trebuie să fiu tare pe picioare. Totul este bine când se termină cu bine. Da, categoric, joc cel mai bun tenis al meu. Am avut probleme, dar îmi recâştig încrederea”, a spus Simona Halep în interviul de pe teren.

Evoluția ei a luat final în această etapă a competiției, fiind învinsă de Elena Rîbakina, cea care a și câștigat, în cele din urmă, ediția din acest an a turneului Wimbledon.

„Cred că ea a jucat foarte bine. Astăzi nu am fost suficient de bună pentru a-i contracara jocul. Trebuia să servesc un pic mai bine. Mi-am îmbunătăţit mult serviciul în ultimele trei luni, dar astăzi simt că am revenit la serviciul normal. Multe duble greşeli, prea soft. Categoric lucrurile ar fi stat mai bine dacă aş fi avut un serviciu mai bun.

În acest moment nu am o explicaţie. Probabil am nevoie de timp. Probabil am fost un pic obosită şi nu a funcţionat. Cred că ultimele patru săptămâni au fost bune. Sunt încrezătoare, mi-am arătat că pot juca un tenis bun. Sunt sigură că va fi mai bine săptămânile următoare. Ea a meritat victoria astăzi, având în vedere cum am jucat”, a spus Halep în conferinţa de presă de după meciul cu Rîbakina.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...