Liviu Vârciu, în lacrimi la TV. A povestit prin ce momente cumplite a trecut anul trecut. Ce durere!

Badea Violeta 20.01.2022, 14:22

Liviu Vârciu nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în lacrimi la televizor, după ce le-a povestit telespectatorilor momentele cumplite prin care a trecut în trecut. Ajutorul lui Nea Mărin și-a amintit de cele două ființe dragi din viața lui pe care le-a pierdut în urmă cu ceva timp. Iată cui îi duce dorul vedeta de la Antena 1!

Liviu Vârciu, despre pierderea a doi membri din familia sa

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. Pe lângă cariera muzicală si cea de actor, artistul s-a remarcat și ca prezentator TV, moderând diverse emisiuni de divertisment.

În prezent, Liviu Vârciu este ajutorul lui Nea Mărin în emisiunea „Poftiți pe la noi”, de la Antena 1. De regulă, artistul este mereu cu zâmbetul pe buze și cu glumele la el. De data aceasta însă, prezentatorul TV a izbucnit în lacrimi, atunci când a venit vorba despre fratele și tatăl lui.

Primul dintre ei a decedat în anul 2009, în urma unui accident rutier. În schimb, tatăl său a murit, anul trecut, în plină pandemie de coronavirus.

„Am devenit mai sensibil la 40 de ani. Este cel mai frumos tort pe care l-am privit vreodată în viața mea. Îl iubesc pe Barbu ca și cum e tatăl meu, pentru că eu mi-am pierdut tatăl anul ăsta și a fost un an mai greu pentru mine și pentru ai mei.

Avându-l pe Nea Marin aproape…Treci mai ușor peste niște lucruri. Eu sunt pe 17, mama e pe 18 și frate-miu era pe 21”, a spus Liviu Vârciu, în cadrul emisiunii de la Antena 1.

Liviu Varciu a aflat intr-un final ce afectiune are
Liviu Varciu

Care este regretul lui Liviu Vârciu

În urmă cu ceva timp, fostul component la trupei L.A. a dezvăluit și care este cel mai mare regret al său. Liviu Vârciu a spus că îi pare rău că nu și-a ajutat mai mult părinții atunci când avea această posibilitate.

„Regretul meu cel mai mare este că nu mi-am ajutat mai mult părinții, când trebuia, când eram în L.A și puteam. Și regret că nu am stat mai mult cu frate-miu”, spunea Liviu Vârciu.

La sfârșitul anilor 2000, artistul făcea furori alături de colegii săi din trupa L.A. Ulterior, actorul a ajuns să joace în „Secretul Mariei”, așa și-a început cariera în televiziune.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...