Gestul făcut de Liviu Vârciu și Anda Călin. Relația lor avea nevoie de așa ceva (Exclusiv)

Andra Daoud 04.01.2022, 17:39

Liviu Vârciu și Anda Călin, femeia care i-a dăruit doi copii, au decis să dea un suflu nou relației lor și să petreacă timp doar ei, fără copii. Cei doi sunt împreună de cinci ani și sunt și părinți cu normă întreagă pentru cei doi copii pe care îi au. Din când în când însă, au nevoie să petreacă timp singuri și așa s-a întâmplat și acum: Liviu și Anda au încheiat anul 2021 cum nu se putea mai bine.

Gestul făcut de Liviu Vârciu și Anda Călin pentru relația lor

La finalul anului trecut, Liviu Vârciu și Anda Călin au decis că au nevoie de o vacanță în doi și au plecat pentru câteva zile în Maramureș, fără copii. Au profitat de faptul că Liviu a avut un eveniment acolo și au lăsat copiii în grija bunicilor, pentru a se relaxa câteva zile departe de grijile cotidiene. Iubita lui Liviu a declarat pentru playtech.ro că:

Liviu a avut un job în Maramureș și am petrecut acolo Revelionul. Am fost doar noi doi, un copil l-am lăsat la părinții mei, altul la ceilalți bunici. Aveam nevoie și de timp doar pentru noi, este important într-o relație.

Gestul făcut de Liviu Vârciu și Anda Călin. Relația lor avea nevoie de așa ceva
Gestul făcut de Liviu Vârciu și Anda Călin. Relația lor avea nevoie de așa ceva

Liviu Vârciu și-a văzut visul devenit realitate

Anda Călin i-a fost alături partenerului ei și l-a susținut în ultimii ani atât la bine, cât și la greu. Liviu Vârciu a muncit din greu și a investit bani grei în filmul pe care l-a produs și care a fost lansat anul trecut. Artistul spunea, la un moment dat, că producția pentru „Zăpadă, ceai și dragoste” a costat în jur de 400.000 de euro.

După ce ani buni a avut titulatura de mare crai, Liviu Vârciu pare că s-a așezat la casa lui. Relația cu Anda Călin este cât se poate de serioasă, iar pe parcursul celor cinci ani de când formează un cuplu s-au născut doi copii. Chiar dacă începutul relației a fost cu urcușuri și coborâșuri și cei doi s-au despărțit de mai multe ori, până la urmă au rămas împreună.

Vârciu a avut o viziune și a cerut-o de soție, mai în glumă, mai în serios, pe Anda Călin de prima dată când a văzut-o. Femeia a povestit cum s-au cunoscut și ce i-a spus actorul:

Ne-am cunoscut într-un restaurant şi atunci a spus, când m-a văzut prima oară, că o să fiu nevasta lui. Nici nu cred că m-a întrebat cum mă cheamă. Prima replică a fost «ce faci, nevastă, în oraş?» Şi i-am spus că am venit să fiu cu ochii pe el. Şi el m-a întrebat cu cine am lăsat copiii acasă. Şi i-am spus că sunt cu soacra mea. Culmea, acum copiii sunt cu soacra mea! povestea Anda Călin, în urmă cu ceva timp.

 

Urmăriți Impact.ro și pe