FOTO EXCLUSIV

Liviu Ganea, implicat trup și suflet în afacerea cu burgeri. Cine îl ajută, de fapt, pe fostul fotbalist să servească mâncare din bucătăria pe patru roți. FOTO EXCLUSIV

Ana Anitoiu 25.08.2022, 11:09

Liviu Ganea este implicat trup și suflet în afacerea cu burgeri pe care și-a deschis-o în anul 2016. Fotoreporterii Impact.ro l-au surprins pe fostul fotbalist la lucru. În imagini se vede cine îl ajută, de fapt, să servească mâncare din bucătăria sa pe patru roți.

Cine îl ajută pe Liviu Ganea în afacerea sa cu burgeri

Conform fotoreporterilor Impact.ro, se pare că Liviu Ganea este ajutat de mama sa în afacerea lui cu burgeri. Femeia este implicată în tot ce mișcă în bucătăria pe patru roți. Fostul fotbalist stă ore în șir în food truck, gata să-și mulțumească toți clienții.

Un burger vândut de Liviu Ganea costă mai puțin de 40 de lei. Meniul afișat pe food truck arată că fostul fotbalist vinde, printre altele, și un meniu cu șnițel crocant de pui, cartofi prăjiți, salată coleslaw și sos de maioneză cu usturoi, la 40 de lei, dar și hot-dog american, la 20 de lei.

Liviu Ganea, implicat trup si suflet in afacerea cu burgerI
Liviu Ganea

Liviu Ganea, despre trecerea de la fotbal la burgeri

Liviu Ganea s-a retras din fotbal la doar 29 de ani. Fostul sportiv s-a confruntat cu probleme musculare și a decis să schimbe macazul în viață. A părăsit acest sport după ce și-a încheiat cariera în Liga 4, la Carmen București.

Anterior, Liviu Ganea a obținut două titluri de campion al României cu Dinamo și CFR Cluj, dar și Cupa și Supercupa României. Cu ajutorul familiei lui, fostul fotbalist s-a implicat, în anul 2016, într-un cu totul alt domeniu – a început să facă și să vândă burgeri.

Fostul sportiv a investit în primul său food truck, a mers la mai multe festivaluri de profil și a început să vândă burgeri în zona de birouri din Pipera. Liviu Ganea a spus, la un moment dat, că totul a pornit dintr-o pasiune și că toate rețetele au fost adaptate de el.

„Trecerea de la fotbal la făcut burgeri a fost foarte grea. E altceva, e alt domeniu, e altă mâncare de pește, dar deja am patru ani în chestia asta, așa că pot să zic că am învățat ce trebuia să învăț și mă descurc în momentul de față”, spunea Liviu Ganea, în urmă cu doi ani.

Liviu Ganea, născut pe 23 februarie 1988, în București, a jucat de-a lungul timpului pentru echipa de fotbal Dinamo, dar și pentru formațiile CS Otopeni, Astra Ploieşti, CFR Cluj, Concordia Chiajna, FC Braşov, Poli Iaşi, Academica Clinceni şi Carmen Bucureşti.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...