Cu ce se ocupă, la 32 de ani, Liviu Ganea. Schimbări majore pentru fostul dinamovist

Marian Cărăvan 29.06.2020, 19:08

Fost fotbalist la Dinamo, Liviu Ganea s-a retras destul de devreme din fotbal, la doar 29 de ani. Problemele musculare cu care s-a confruntat, l-au determinat să ia decizia radicală de a agăța ghetele în cui. Se întâmpla la începutul lui august 2017.

Liviu Ganea a făcut o schimbare majoră în viață după ce a agățat ghetele în cui

Liviu Ganea s-a lăsat de fotbal, după ce și-a încheiat cariera în Liga 4, la Carmen București. Dar nu înainte de a cuceri trofee importante în fotbalul românesc: două titluri de campion al României cu Dinamo și CFR Cluj, dar și Cupa și Supercupa României.

Din 2016, a ales să se implice în gastronomie, cu ajutorul familiei. L-a atras pe tatăl său în acest proiect, dar și-a convins și câțiva prieteni să i se alăture. Așa s-a apucat să facă burgeri! Și-a calculat bine pașii, iar prima mișcare a fost să investească într-un food truck, a participat la mai multe festivaluri de profil și a atras clienții ca un magnet. Și-a deschis un magazin mobil într-o zonă de birouri din Pipera și are deja referințe bune de la corporatiștii care i-au testat produsele. Totul a pornit din pasiune, spune fostul fotbalist.

„În 2016 am deschis primul food truck, acum sunt la al doilea. A plecat dintr-o pasiune toată chestia asta. Dar dacă te ocupi cum trebuie, transformi pasiunea în business. Tot ceea ce înseamnă rețetă, compoziția fiecărui burger, sunt făcute de mine. M-am inspirat din rețete și mi le-am făcut eu, le-am adaptat. Nu mi le-a făcut vreun bucătar sau altcineva. Pur și simplu le-am făcut eu”, spune, mândru de realizările sale, fostul fotbalist de la Dinamo și CFR Cluj.

Cu ce se ocupă, la 32 de ani, Liviu Ganea. Schimbări majore pentru fostul dinamovist Sursa: captură Telekom Sport

Liviu Ganea explică rețeta succesului. Surpriza pe care vrea să o facă pentru legendele lui Dinamo

Liviu Ganea nu face nimic la voia întâmplării. Pune suflet în tot ceea ce face, iar produsele sale au mare căutare. Fostul fotbalist explică rețeta succesului.

„Important e să oferi calitate și să ai clienți mulțumiți. Până la urmă, asta a și fost chestia pentru care m-am băgat. Am vrut să fac un burger și cred că am reușit să fac de o calitate foarte bună”, a spus Liviu Ganea.

Trecerea de pe terenul de fotbal la afacerea cu burgeri nu a fost ușoară pentru Liviu Ganea. Acesta mărturisește că a învățat totul din mers, iar acum se descurcă.

„Trecerea de la fotbal la făcut burgeri a fost foarte grea. E altceva, e alt domeniu, e altă «mâncare de pește», dar deja am patru ani în chestia asta, așa că pot să zic că am învățat ce trebuia să învăț și mă descurc în momentul de față”, a mărturisit Ganea.

Pentru că se simte atras de fenomenul Dinamo, echipă la care a și jucat o perioadă și a și devenit campion, Liviu Ganea s-a gândit ca prin munca sa să elogieze legendele dinamoviste, practic pe cei din generațiile actuale, alături de care a și avut șansa de a juca sau măcar de a-i admira. Totodată, speră ca prin inițiativa sa să aibă și mai mulți clienți printre fanii lui Dinamo. Cum ar fi să comanzi un burger „Dănciulescu”?

„M-am gândit la un produs special, cu numele foștilor jucători de la Dinamo. Să pot spune, am burgerul «Marius Niculae», burgerul «Dănciulescu», burgerul «Claudiu Niculescu», adică să fie ceva care să te ducă spre suporterii lui Dinamo”, mai spus Liviu Ganea, la Telekom Sport.

Născut pe 23 februarie 1988, în București, Liviu Ganea a evoluat de-a lungul timpului la Dinamo, CS Otopeni, Astra Ploieşti, CFR Cluj, Concordia Chiajna, FC Braşov, Poli Iaşi, Academica Clinceni şi Carmen Bucureşti.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe