Gestul superb făcut de Dinamo pentru celebrul „Tyson”. Fostul șofer al clubului a izbucnit în lacrimi

Ana Anitoiu 16.08.2022, 17:59
Gestul superb făcut de Dinamo pentru celebrul „Tyson”. Fostul șofer al clubului a izbucnit în lacrimi

Dinamo a făcut un gest superb pentru celebrul „Tyson”, fostul șofer al clubului, care a condus autocarul jucătorilor acestei formații timp de peste 30 de ani, adunând aproape trei milioane de kilometri, în țară și în Europa. Bărbatul a izbucnit în lacrimi și a spus că a fost cel mai frumos moment din viața lui.

Ce gest a făcut Dinamo pentru fostul șofer, poreclit „Tyson”

Surpriza pentru Constantin Ologu, poreclit „Tyson”, a fost pregătită înaintea meciului cu Oțelul, de Ionel Culina, ofițerul de presă al clubului Dinamo, în complicitate cu fiica legendarului șofer de autocar al „câinilor”, și cu PlaySport.ro.

În ultima vreme, fostul șofer al echipei Dinamo a trecut prin momente grele. A suferit mai multe intervenții chirurgicale la un picior, a avut nevoie de sânge și a stat imobilizat mult timp pe un pat de spital. Constantin Ologu își dorea să-și revadă autocarul, iar dorința i-a fost îndeplinită.

„Nea Costel” știa că merge la un control medical la Izvorani atunci când a pornit cu fiica lui către cantonamentul „câinilor”, unde a fost așteptat de antrenorul Ovidiu Burcă, jucători, foștii camarazi angajați de la cantonament, precum și de autocarul pe care l-a condus în numeroase deplasări.

Gestul superb facut de Dinamo pentru celebrul „Tyson”
Fostul sofer de la Dinamo, Constantin Ologu, poreclit „Tyson”

Fostul șofer de la Dinamo a fost aplaudat și a primit un tricou personalizat. „Vă mulțumesc, nu mă așteptam. E cel mai frumos moment din viața mea”, a spus el, emoționat.

„Tyson” a avut șansa să plece de la Dinamo. De ce a refuzat

Constantin Ologu a povestit că a fost ofertat să plece de la clubul Dinamo, dar nu putea să facă acest lucru vreodată. La un moment dat, a vrut să-l angajeze președintele de la ȚSKA Sofia. Însă, „Tyson” avea o misiune a lui – să-i ducă și să-i aducă în siguranță pe „câini”, care erau așteptați acasă de soții, părinți și copii.

„Am făcut-o fără să am vreun eveniment (rutier, n.r.). N-am rămas în viața mea în pană cu echipa. Iarnă, vară, zăpadă, polei, noapte, zi. Dinamo trebuia să fie Dinamo, mereu în față”, a mai spus „Tyson”.

Fostul șofer al autocarului echipei de fotbal Dinamo a precizat că până să primească primul GPS, de la fostul fotbalist Bogdan Lobonț, a condus orientându-se după hartă. Apoi, a folosit GPS-ul doar în localități, pentru că știa deja harta pe de rost.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...